Tunceli’den 600 öğrenci uçakla İstanbul’a gönderilecek

Tuncelili Lise Son Sınıf Öğrencileri Bu Yıl Da Vali Tuncay Sonel Tarafından, Uçaklarla İstanbul’a Üç Günlük Geziye Gönderecek.

Eğitim 30.01.2020 11:08:48 0
Tunceli’den 600 öğrenci uçakla İstanbul’a gönderilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.01.2020 11:08

Tuncelili lise son sınıf öğrencilerinin bu yıl da 600 öğrencinin Vali Tuncay Sonel tarafından, uçaklarla İstanbul’a üç günlük geziye gönderileceği belirtildi.

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, öğrencilere moral ve motivasyon açısından destek vermek, gezerken öğrenmelerini sağlamak, üniversiteleri tanımaları ve gelecek planlarını yapmalarında yol gösterici olması için bu yıl da geleneği bozmadı. Sonel, lise son sınıfta okuyan 600 öğrenciyi uçaklarla İstanbul’a üç günlük gezilere gönderecek.Geçtiğimiz iki yıl içinde toplam 2 bin 119 öğrenci İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin farklı illerine uçaklarla seyahatlere gönderilmişti.

Vali Tuncay Sonel, “Tunceli’de 2 yılda 2 bin 119 öğrencimizi uçaklarla seyahate göndermiştik. Gelenek bozulmadı, devam ediyor. Bu yıl da lise son sınıfta okuyan 600 öğrencimizi uçaklarla İstanbul’a, üç günlük üniversite gezilerine göndereceğiz. Böylece son 3 yılda 2 bin 719 öğrencimiz uçağa binmiş olacak.5 Şubat -27 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak olan seyahatlerle öğrencilerimiz 60’ ar kişilik kafileler halinde İstanbul , İstanbul Teknik ve Boğaziçi Üniversitelerini gezmek üzere uçaklarla İstanbul’a gönderilecek ve 5 yıldızlı otellerde konaklamaları sağlanacak. Ayrıca İstanbul’da boğaz turu yapmaları da planlanan öğrencilerimiz kentin muhteşem güzelliklerini de görmüş olacaklar"dedi.

Üniversite ortamında yerinde bilgiler edinecek olan öğrencilerin motivasyonlarının artacağına ve hayallerine giden yolda daha sağlam adımlarla yürüyeceklerine inandıklarını da aktaran Vali Sonel, destek verenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ