Tenzile Ana İlk ve Ortaokulu'nda Resim sergisi'ne büyük ilgi

Erciş Tenzile Ana İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen serginin açılış kurdelesinin Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar ve protokol tarafından kesilmesinin ardından katılımcılar sergiyi gezdi.

Eğitim 21.01.2017 01:23:03 0
Tenzile Ana İlk ve Ortaokulu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sergide ana sınıfı öğrencileri ve özel eğitim sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu resimlerin yanı sıra ilk ve ortaokul öğrencilerinin yapmış olduğu vatan sevgisi ve 15 Temmuz konulu resimlere de yer verildi. Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Oğuz Çalışkan tarafından hazırlanan Ömer Halisdemir isimli tablo, İlçe Kaymakamına hediye edildi.


Görsel Sanatlar Öğretmeni Oğuz Çalışkan, "devletimizin şu an ayakta durmasının en büyük sembolü olan şehit Ömer Halisderin portresini devletimizi temsilen burada bulunan mülki amirimiz İlçe kaymakamımız Mehmet Şirin Yaşar'a hepinizin huzurunda hediye etmek istiyorum" dedi.


Öğretmen Oğuz Çalışkan’a teşekkür ederek ülkemizin çok zor bir süreçten geçtiğini belirten Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar," bu serginin önemi sadece bu fotoğrafta bile kendisini tek başına bile ifade etmeye yetiyor. Hakikaten çok zor bir süreçten geçiyoruz. Çok zor süreçlerden de kahramanlar olmadan geçirmemişiz. Bu millet, Bu ülke her zaman çok büyük kahramanlar çıkarmıştır. Ne zaman ihtiyaç duymuşsa o zaman bir kahraman çıkartmıştır. Alpaslanlar çıkarmıştı, Fatihler çıkarmıştır. İşte Atatürkler çıkarmıştır. Ömer Halisdemirler çıkarmıştır. Allah' ın izniyle ne zaman ihtiyaç duyulmuşsa bu topraklarda kahraman bitmez. Bu çocukların bu sevgiyle büyümüş, bu resimleri görmesi bu olaylara tanık etmesi başlı başına başarıdır bizim için Bu sergiye davet ettikleri için bu anlamlı hediyeden dolayı okul yönetimimize bu resmi için Oğuz Çalışan hocamıza teşekkür ediyoruz. Allah ülkemizi her türlü kaza beladan korusun.” dedi.


Tenzile Ana İlk ve Orta Okul Müdürü Resul Gezici, "Akademik başarının yanında kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerinde de mücadele alanlarını da öğrencilerimizi eğitiyoruz. Bu bağlamda okulumuz örencilerinin hazırlamış olduğu çalışmalarını bir resim sergisiyle hazırlandı yine 15 temmuz şehitlerinin anısına Ömer Halisdemir’ in büyük bir portesinin yaptırarak o günüde unutmadığımızı belirtmek istedik." dedi. Resim sergisi'ne Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek, okulun Aile Birliği Başkanı Rıdvan Fener, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Kaynak: Birnisan Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem