Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin temeli atıldı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin yeni binasının temel atma töreni ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu ve çok sayıda akademik ve id

Eğitim 6.08.2021 15:59:15 0
Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin temeli atıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.08.2021 15:59

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin yeni binasının temel atma töreni ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elanur Yılmaz Karabulutlu ve çok sayıda akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

İktisadi İdari Bilimler ile Edebiyat Fakültesi’nin arka tarafına inşa edilecek yeni fakülte binasının temel atma töreni Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak’ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmasına ETÜ’nün, kurulduğu yıl olan 2010’dan beri her geçen gün büyüyüp, gelişerek eğitim öğretim hayatına devam ettiğini aktaran Rektör Bülent Çakmak, “İlk binamız; 2013 yılında açılan Merkezi Derslikler binamızdı, bu bina şu an aktif olarak Fen Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ve ETÜ Kristal’e ev sahipliği yapıyor. 2015 Yılına geldiğimizde ise İktisadi İdari Bilimler ve Edebiyat Fakültemiz yeni binalarına kavuştu. 2016 yılında ise Mühendislik ve Mimarlık Fakültemiz yeni binasında hizmet vermeye başladı. Bu fakülte binalarımızın tamamı Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Kurucu Rektörü olan Prof. Dr. Muammer Yaylalı hocamızın döneminde hizmete girdi. Bu vesileyle hocamıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Rektör Bülent Çakmak: “Kampüsümüzü Geleceğe Hazırlıyoruz”

Öğrencilere sunulan eğitim öğretim imkânlarının geliştirilmesi için alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Rektör Bülent Çakmak, “Üniversitelerde fiziksel yapılanma çok önemli. On bir yıllık mazimizde bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda sadece bina değil aynı zamanda peyzaj ve yeşillendirme çalışmaları ile de kampüsümüzü geleceğe hazırlıyoruz. Bu vesileyle, mezunlarıyla ülkemizin sağlık alanına yetişmiş insan kaynağı sağlayacak olan Sağlık Bilimleri Fakültesinin hizmet binasının üniversitemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

Snowboard’un yıldızları Ergan Dağı’nda buluştu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor 3 puan için Kırıkkale’de


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ