Rektör Demirdağ, “Türkiye’nin parmakla gösterilen bir üniversitesiyiz”

FÜ YÖNETİCİLERİ İLE REHBER ÖĞRETMENLER BİR ARAYA GELDİ. ÜNİVERSİTE SOSYAL TESİSLERİNDE GERÇEKLEŞEN TOPLANTIYA, FÜ REKTÖRÜ PROF. DR. KUTBEDDİN DEMİRDAĞ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. MEHMET YILMAZ, FÜYÖS KOORDİNATÖR

Eğitim 20.07.2020 16:03:46 0
Rektör Demirdağ, “Türkiye’nin parmakla gösterilen bir üniversitesiyiz”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Amaçlarının öğrencileri üniversiteye çekmek olduğunu belirten Fırat Üniversite (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, “Çok başarılı fakülte ve bölümlerimiz var. Pek çok alanda iddialıyız. Türkiye’nin parmakla gösterilen bir üniversitesiyiz” dedi.

FÜ yöneticileri ile rehber öğretmenler bir araya geldi. Üniversite sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıya, FÜ Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, FÜYÖS Koordinatörü Doç. Dr. Asıf Yokuş, merkez ve liselerde görev yapan rehber öğretmenler katıldı.

Rehber öğretmenlerin öğrencilere üniversite tercihinde rehberlik ettiğini aktaran Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, “Onların doğru meslek seçiminde çok önemli bir rol oynuyorlar. Çok başarılı fakülte ve bölümlerimiz var. Bunları sizlerin ve aday öğrencilerin bilmesini ve tanımasını istiyoruz. Pek çok alanda iddialıyız. Türkiye’nin parmakla gösterilen bir üniversitesiyiz. Üniversite olarak Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etme sorumluluğunu da üstlenmiş durumdayız" dedi.

Üniversitesinin tanıtılması konusunda önerilerde bulunan rehber öğretmenler ise bu buluşmanın kendileri için de faydalı ve bilgilendirici olduğunu aktardı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem