Milli Eğitim AR-GE’den kitap bağışı kampanyası

Erzincan İl Mili Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi, 'Kütüphanesiz Okul Kitapsız Kütüphane Kalmasın Projesi' ile kütüphanesi olmayan ya da kütüphanesi olup yeterli kitapları olmayan okullara kitap yardımında bulunmayı amaçlıyor.

Eğitim 30.11.2021 10:05:18 0
Milli Eğitim AR-GE’den kitap bağışı kampanyası
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan İl Mili Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi, "Kütüphanesiz Okul Kitapsız Kütüphane Kalmasın Projesi" ile kütüphanesi olmayan ya da kütüphanesi olup yeterli kitapları olmayan okullara kitap yardımında bulunmayı amaçlıyor.

“Okuduysan kitabını eski yeni fark etmez sen de yap bağışını” sloganıyla çalışmalar yürütülen proje kapsamında Erzincan İl merkezindeki ilkokul ve ortaokullardan kitap yardımları bekleniyor.

Öğrenciler tarafından gönüllülük esasına göre bağışlanan kitaplardan ARGE birimine teslim edilecek kitaplar, okul bünyesinde öğretmenlerden oluşturulacak kitap seçim komisyonu vasıtasıyla, Mili Eğitim Bakanlığı Okul Kütüphaneleri Yönetmeliği baz alınarak seçilecek. Seçilen kitaplar daha sonra, 10 Aralık tarihine kadar okul müdürlüğü tarafından paketlenip, paketin üzerine okulun künyesi ve içerisindeki kitap listesi yazılarak, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri ve ARGE birimine teslim edilecek.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem