Malatya’da öğrencilere jest

Öğrencilere yapılan ulaşım hizmetinde indirim yapılması adına, öğrenci abonman kartlarında yeni tarife ile eski tarife arasındaki farkın Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmasına karar verildi.

Eğitim 17.01.2022 17:01:14 0
Malatya’da öğrencilere jest
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.01.2022 17:01

Öğrencilere yapılan ulaşım hizmetinde indirim yapılması adına, öğrenci abonman kartlarında yeni tarife ile eski tarife arasındaki farkın Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmasına karar verildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı 4. birleşimi, Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı 4. birleşiminde gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı, bazı maddeler ise tekrar görüşülmek üzere bir sonraki toplantıya ertelendi. Öte yandan, öğrencilerden gelen taleplere kayıtsız kalamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talebi üzerine meclis üyelerinin verdiği önergede, “Belediyemiz iştiraki olan MOTAŞ tarafından öğrencilere yapılan ulaşım hizmetinde indirim yapılması adına öğrenci abonman kartlarında yeni tarife ile eski tarife arasındaki farkın Belediyemiz tarafından karşılanması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederiz” teklifinde bulunuldu. Meclise sunulan bu teklif, meclis tarafından görüşülerek kabul edildi. Buna göre, toplu ulaşım araçlarında kullanılan ve 165 TL’den 250 TL’ye yükselen bir aylık 120 biniş +120 Aktarma hakkı bulunan öğrenci abonman kartları için zam farkı olan 85 TL’lik kısmı, Büyükşehir Belediyemiz tarafından karşılanacak ve öğrenciler, abonman kartlarını zam farkı olmadan eski fiyatlarla temin edebilecekler.

Diğer yandan, Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının ise 9 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ