Malatya Emniyet Müdürü Urhal gençlerin konuğu oldu

Gençlik ve Eğitim Derneği’nin Malatya Park Avm de düzenlemiş olduğu Minder Sohbetleri programının 7. konuğu, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal oldu.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda emniyet mensuplarına ve

Eğitim 20.01.2019 12:59:21 0
Malatya Emniyet Müdürü Urhal gençlerin konuğu oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.01.2019 12:59

Gençlik ve Eğitim Derneği’nin Malatya Park Avm de düzenlemiş olduğu Minder Sohbetleri programının 7. konuğu, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda emniyet mensuplarına ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a çiçek takdiminde bulunuldu.

“Bu vatanı kanlarıyla sulamış olan, devleti, milleti ve bayrağı için şehit olan tüm polislerimize, askerlerimize ve sivillerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” diyerek sözlerine başlayan Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz, polis teşkilatının öncekinden bahsetti.

Bayduz, "Polise saygı devlete saygıdır. Polis devlet gücünün yegane temsilcisidir. Toplum düzeninin ve güvenliğinin en temel öğesidir. Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, gece gündüz demeden fedakarca görev yapan Emniyet teşkilatımız halkımızın güvenle sığındığı bir şefkat kapısıdır. Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir unsur olan emniyet teşkilatımızın güzide mensuplarının fedakar ve cansiperane çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım. Ve bugün bizleri programımızda yanlız bırakmayan Türk Telekom yöneticilerinden Erkan Yücekaya, Tcdd Yöneticilerinden Gökhan Eren, İş Adamı Sabri Unat, İş Adamı Şener Eroğlu, İş Adamı Bekir Deniz, Girişim Grubu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, Sağlık Çalışanları Derneği Genel Başkanı Muhammed Yetek, Bilgenç Derneği Başkanı Mehmet Şimşek, Memur-sen İşyeri Temsilcisi Mustafa Aktaş, Akademisyen Dr. Hakan Derin’e ve kıymetli Emniyet Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Urhal’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Suç oranını en aza indirmek için elimizden geleni yapıyoruz”

Programda bulunduğundan dolayı memnuniyetini dile getiren ve teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Malatya’da suç oranını en aza indirgemek adına ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Bu konuda Malatya halkının da rolü yadsınamaz bir gerçek. Vatandaşlarımızın desteği ve ihbarları sayesinde sorunları en aza indirdik. Trafik konusunda da halkımızın daha huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için ekiplerimiz her yerde canla başla çalışıyorlar” diye konuştu.

Program plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ