KYK öğrencileri, minik kardeşleriyle gönül bağı kurdu

Eğitim 14.12.2018 11:45:13 0
KYK öğrencileri, minik kardeşleriyle gönül bağı kurdu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.12.2018 11:45
Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunda kalan kız öğrenciler, köy okullarında eğitim gören kardeş öğrencileri ziyaret ederek onlarla kucaklaştı.
Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçeye 45 kilometre uzaklıktaki Karaşeyh Köyü İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, kardeş öğrencilere atkı, bere ve kırtasiye malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen üniversite öğrencileri, aynı zamanda onlarla çeşitli oyunlar oynayarak güzel bir vakit geçirdi.
Konuyla ilgili konuşan Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Özcan Beşkardeş, KYK’da kalan kız öğrencilerle birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında kardeş seçtikleri köy okulunu ziyaret ettiklerini söyledi. Beşkardeş, öğrencilerin iletişimlerini arttırmak için bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “KYK Adilcevaz Yurt Müdürlüğü olarak yurdumuzda kalan kız öğrencilerimizle birlikte ilçemiz Karaşeyh Köyü İlköğretim Okulunu kardeş okul olarak ziyaret ettik. Öğrencilerimizin farkındalığını artırmak ve sosyal hayattaki ve kendi aralarındaki iletişimlerini artırmak için zaman zaman böylesine güzel faaliyetler yapıyoruz. Bu faaliyetler, gittiğimiz okulun öğrencilerinin üzerinde olumlu tesirler bıraktığına inanıyoruz. Belki de ilk kez bu okul bu kadar sayıda toplu olarak üniversite öğrencisini ağırlıyorlar. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaretlerimiz kapsamında çocuklarımızın geleceğe dair üniversite hayallerini gerçekleştirerek onların geleceğe dair etkileşimlerini sağlıyoruz. Aynı zamanda onların etkileşimlerine katkı sağlarken onların ufkunu da açmış oluyoruz” dedi.
Okul Müdürü Şener Çelik ise, ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Adilcevaz Kredi yurtlar Kurumu Müdürlüğü çalışanlarına ve öğrencilerine teşekkür etti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kars’ı gururlandıran başarı: Şampiyon takım yarı finalde


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri etkisi


Van Spor

ETÜ’lü Bingül kardeşler, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda 6 madalya kazandı


Van Spor

Nesine 2. Lig: Elazığspor: 3 - Beykoz Anadolu: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor: 5 - Kahramanmaraş İstiklal Spor: 1


Van Spor

Bulanık’ta gençler spora kazandırılıyor


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 3 - Osmaniyespor: 2


Van Spor

Meşaleler Dadaşların özel gururları için yandı


Van Spor

Erzurum, Avrupa’nın en prestijli üniversite spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak


Van Spor

AK Parti’den bin taraftara maç bileti hediyesi


Van Spor

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ