KYK öğrencileri, minik kardeşleriyle gönül bağı kurdu

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunda Kalan Üniversite Öğrencileri, Atatürk İlkokulunda Eğitim Gören Kardeş Öğrencileri Ziyaret Ederek Onlarla Gönül Bağı Kurdu.

Eğitim 8.03.2020 10:56:25 0
KYK öğrencileri, minik kardeşleriyle gönül bağı kurdu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.03.2020 10:56

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunda kalan üniversite öğrencileri, Atatürk İlkokulunda eğitim gören kardeş öğrencileri ziyaret ederek onlarla gönül bağı kurdu.

Üniversite öğrencisi gençler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında daha önceden hazırlamış oldukları hediyelerle birlikte ilçedeki Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek, minik kardeşleriyle hoşça vakit geçirme fırsatı buldu. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen üniversite öğrencileri, aynı zamanda onlarla çeşitli oyunlar oynayarak güzel bir vakit geçirdi.

Konuyla ilgili konuşan Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Özcan Beşkardeş, öğrencilerin iletişimlerini arttırmak için bu tür etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “KYK Adilcevaz Yurt Müdürlüğü olarak yurdumuzda kalan öğrencilerimizle birlikte ilçemiz Atatürk İlkokulunu kardeş okul olarak ziyaret ettik. Öğrencilerimizin farkındalığını artırmak, sosyal hayattaki ve kendi aralarındaki iletişimlerini artırmak için zaman zaman böylesine güzel faaliyetler yapıyoruz. Bu faaliyetlerin, gittiğimiz okulun öğrencilerinin üzerinde olumlu tesirler bıraktığına inanıyoruz. Buradaki maksadımız, yurdumuzdaki öğrencilerimizi küçük kardeşleriyle buluşturmak eski günlerini anımsatmak ve küçük kardeşlerine unutulmayacağı anılar yaşatmaya çalışmaktayız. Aynı zamanda gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyaretlerimiz kapsamında çocuklarımızın geleceğe dair üniversite hayallerini gerçekleştirerek onların geleceğe dair etkileşimlerini sağlıyoruz” dedi.

Okul Müdürü Şevket Beşkardeş ise, ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Adilcevaz Kredi yurtlar Kurumu Müdürlüğü çalışanlarına ve öğrencilerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ