İHH, LGS il birincisi öğrenciyi ödüllendirdi

İNSANİ YARDIM VAKFI (İHH) BİTLİS ŞUBE BAŞKANI MUZAFFER TAŞCAN, LİSELERE GİRİŞ SINAVI (LGS) İL BİRİNCİSİ OLAN ADİLCEVAZLI ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ.

Eğitim 28.07.2020 15:22:20 0
İHH, LGS il birincisi öğrenciyi ödüllendirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.07.2020 15:22

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bitlis Şube Başkanı Muzaffer Taşcan, Liselere Giriş Sınavı (LGS) il birincisi olan Adilcevazlı öğrenciyi ödüllendirdi.

Adilcevaz İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi Hüseyin Eren Akkoç, Liselere Giriş Sınavında 0,04 yüzdelik dilime girerek Bitlis genelinde il birincisi oldu. LGS’de il birincisi olan Hüseyin Eren Akkoç’u İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bitlis Şube Başkanı Muzaffer Taşcan, başarısından dolayı ödüllendirdi. İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu Müdürü Hakan Baloğlu, öğrencilerinin başarısından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Korona virüsü salgınına rağmen sınava hazırlanan öğrencilerimize okul olarak her türlü desteği sunduk. Öğretmenlerimiz gerek uzaktan eğitim gerek aile ziyaretleriyle öğrencilerimizi sınava hazırlamak için var güçleriyle çalıştılar. Sınava hazırlanan öğrencilerimizin hepsi büyük özveri ile çalışıp bizi onurlandırdılar. Hüseyin Eren bizim kıymetli bir öğrencimiz ve hedefi İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi olmaktı. Tercihlerini yaptık, inşallah öğrencimiz buraya yerleşecek. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Eren’in bu başarısını İHH Bitlis Şube Başkanı Muzaffer Taşcan ile konuştuğumda ‘evladımızı ödüllendirmek isteriz’ dedi ve sağ olsun kendisini ödüllendirdi. İnşallah okulumuzdan, ilçemizden daha nice başarılı öğrenciler çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Ayrıca tüm dersler ortalaması göz önünde bulundurulduğunda İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu olarak ilimizde 3’üncü olduk. LGS sınavında başarı göstererek en iyi fen liselerini tercih eden Beyzanur Özden, Cihan Karaaslan, Esmanur Ergün ve Sami Yusuf Döger’i de tebrik ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Boluspor: 1


Van Spor

Malatya temsilcisi Mardin deplasmanından puansız döndü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Yeni Malatyaspor: 1


Van Spor

Erzurum Şengel Atlı Spor Kulübü finale yükseldi


Van Spor

Ardahan’ın koşan yıldızları Posof’ta parladı


Van Spor

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ