FÜ Veterinerlik Fakültesi’nde yemin töreni

FIRAT ÜNİVERSİTESİ VETERİNERLİK FAKÜLTESİ'NDE COVİD-19 NEDENİYLE YAPILAMAYAN MEZUNİYET TÖRENİ YERİNE YEMİN TÖRENİ GERÇEKLEŞTERİLDİ.

Eğitim 17.07.2020 12:25:32 0
FÜ Veterinerlik Fakültesi’nde yemin töreni
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.07.2020 12:25

Fırat Üniversitesi (FÜ) Veterinerlik Fakültesi’nde Covid-19 tedbirleri kapsamında yemin töreni gerçekleştirildi.

FÜ Veteriner Fakültesi Dekanlığı öğrenciler için Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılamayan mezuniyet töreni yerine, sosyal mesafe kuralları kapsamında yemin töreni düzenlendi. Tıp Fakültesi Konferans Salonunda yapılan ve sosyal mesafe kurallarının uygulandığı programa, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cazim Bulut, Öğretim üyeleri ve mezun öğrenciler katıldı.

Veteriner Fakültesinin 50’inci yılında 45’inci mezuniyet ve yemin törenini gerçekleştirdiklerini belirten Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu,mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Veteriner hekimlik mesleğinin Tıp Hekimliği mesleği gibi kutsal mesleklerden biri olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise “ Cumhuriyet tarihinin 2. Veteriner Fakültesinden mezun oldunuz. Fakültemizdeki değerli hocalarımızdan gerekli bilgi, beceri ve eğitimleri aldınız. Gittiğiniz yerlerde Fırat Üniversitesini temsil edeceksiniz. Sizin başarılarınız bizim başarılarımızdır. Bu vesile ile tüm mezunlarımızı kutluyor, ileri ki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Kızıl tarafından mezunlara veterinerlik yemini ettirildi.Tören fakülte birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Ayrıca, Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında düzenlenen yemin törenine katılamayan aileler için program üniversitenin Youtube kanalından canlı aktarıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

Yüksekova’da "Kayaklı Koşu Barış ve Kardeşlik 1. Etap yarışması" heyecanı


Van Spor

Yeşilyurtspor sahasında Bingöl’ü ağırlıyor


Van Spor

Badminton’da Erzincan rüzgârı: 3 şampiyonluk, 1 ikincilik


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - MKE Ankaragücü: 0


Van Spor

Kayakla Oryantiringde Milli Takım Seçmeleri Refahiye’de yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe, Kadıköy'de Aston Villa'ya Geçildi! UEFA Avrupa Ligi'nde Kritik Maçı Kaybetti


Van Spor

Anderson Talisca'ya Brezilya'dan İki Büyük Talip! Corinthians ve Gremio, Yıldızlı Futbolcu İçin Harekete Geçti


Van Spor

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ