Elazığ’da ’çalışma ve motivasyon’ konferansı düzenlendi

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediyesi ve Yeşil Yıldız Derneği tarafından belediye çalışanlarına yönelik ’çalışma ve motivasyon’ konferansı düzenlendi.

Eğitim 26.01.2022 10:31:07 0
Elazığ’da ’çalışma ve motivasyon’ konferansı düzenlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.01.2022 10:31

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediyesi ve Yeşil Yıldız Derneği tarafından belediye çalışanlarına yönelik ’çalışma ve motivasyon’ konferansı düzenlendi.

Elazığ’ın Yazıkonak Belde Belediyesinde ‘çalışma ve motivasyon’ konferansı düzenledi. Konferansa Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı’nın yanı sıra Akçakiraz Belde Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Dicle Üniversitesi öğretim görevlisi ve yazar Dr. İsmet Kaya ve Dr. Zakir Elçiçek ve belediye çalışanları katıldı.

Belde halkı için çalışmalara devam ettiklerini belirten Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, "Sosyal belediyecilik konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Yeşil Yıldız Derneği işbirliğinde yapmış olduğumuz 60 bine yakın kaynak ders kitabını hem beldemize hem ilimizin geneline hem de birçok çevre il ve ilçelere göndermek bize nasip oldu. Cumhurbaşkanımızın sokak hayvanları için yaptığı çağrıya duyarsız kalmayarak sokak hayvanları ile ilgili de çok ciddi çalışmalarımız devam ediyor. Çok yakın zamanda kendi atölyelerimizde sıfır atık malzemelerden yaptığımız kedi evlerimizi de beldemize ve ihtiyaç olan yerlere yerleştireceğiz” dedi.

Bu tür konferansların önemli olduğunun altını çizen Yeşil Yıldız Derneği Genel Başkanı Yahya Öger ise "Hep karanlığa küfreden bir topluluk haline geldik hiç kapımızın önünü silmedik ve süpürmedik. Oysa şunu net bilmek lazım ki kişi kendi kapısının önünü temizlerse mahalle temiz olur, kişi kendine dokunursa dünyaya dokunur kişi kendine yön verirse birçok noktada herkese yön verir. Bu konferansımız bunun için çok önemli" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ