Eğitim-Bir-Sen’den kitap okuma kampanyası

KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİYLE OKULLARDA VERİLEN 2 HAFTALIK ARANIN İYİ DEĞERLENDİRİLMESİNİ İSTEYEN EĞİTİM-BİR-SEN MALATYA ŞUBE BAŞKANI HÜSEYİN SÖYLEMEZ, HER AİLENİN MUTLAKA 2 KİTAP OKUYARAK BU ARAYI DEĞERLENDİRMESİNİ İSTEDİ.

Eğitim 13.03.2020 17:19:21 0
Eğitim-Bir-Sen’den kitap okuma kampanyası
Tarih: 01.01.0001 00:00

Korona virüs salgını nedeniyle okullarda verilen 2 haftalık aranın iyi değerlendirilmesini isteyen Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, her ailenin mutlaka 2 kitap okuyarak bu arayı değerlendirmesini istedi.

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Malatya 1 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, herkesi kitap okumaya davet etti. Söylemez, Malatya Eğitim-Bir-Sen olarak 2 haftalık tedbir amaçlı tatili fırsata çevirip evlerde ailece kitap okunmasını istedi. Söylemez, herkesin en az 2 kitap okumasını ve bu anın fotoğrafının çekilerek Eğitim-Bir-Sen Malatya 1 No’lu Şube olarak albümleştirmeyi düşündüklerini belirtti.

Söylemez, “Kitap türü noktasında serbest olmamız ile birlikte üye arkadaşların kitaplardan birinin Sendikal Bilinç, Eğitim-Bir-Sen Felsefesi ve Mesleki Gelişim alanında olmasını tavsiye ediyoruz. Bu konularda yazılar okunup makaleler de incelenebilir. Tüm meslek gruplarını, öğrencilerimizi ve halkımızı kitap okumaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem