Başkan Özen'den, okulu fabrikaya dönüştüren öğrencilere ziyaret

Eğitim 19.12.2017 13:45:36 0
Başkan Özen
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş’un Hasköy ilçesinde ki Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni (ÇPL) adeta fabrikaya çeviren öğrencileri, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen ziyaret ederek tebrik etti.
Hasköy ilçesinde son zamanlarda birçok kamu kurum ve kuruluşunun kapı pencere, bank, ahşap, demir doğrama gibi işlerini tamamlayarak teslim eden ÇPL öğrencileri, okulu fabrikaya dönüştürdü. Hasköy Belediye Başkanlığı’nın ilçeye kurduğu park ve bahçelere kamelya, şark köşesi, oturma bankları tasarlayan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Mürsel Özen, özverili çalışmalarından dolayı öğrenci ve okul idaresine teşekkür etti. Okul idarecileriyle birlikte atölyeyi gezerek bilgi alan Başkan Özen, öğrencilerin bu sayede hem meslek edindiğini, hem de eğitimlerini tamamladıklarını söyledi. Öğrencilerin çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Özen, "İlçemiz adına onur verici bir durum. Burada eğitim gören öğrencilerimizin böyle işler başarması bizleri gerçekten memnun ediyor. Burada üretilen ürünler hem ilçemize getiri kazandırıyor, hem de öğrencilerimize ileride iş kapısı oluyor. Burada gördüğümüz çalışmalar gayet başarılı ve takdir edilmesi gereken çalışmalar. Okulu adeta fabrikaya dönüştüren çocuklarımız ürettikleri ürünleri de halkın hizmetine sunuyor. Kurduğumuz parkların birçok ürününü buradan tedarik ettik. O parklarda da vatandaşlarımız zaman geçiriyor. Bu tür çalışmaları her zaman için destekliyor ve elimizden gelen her türlü yardımı da yapıyoruz. Bu anlamda yapılan her türlü çalışma bizi sevindiriyor. Bu kapsamda bugün okulumuzu ziyaret etmek ve öğrencilerin yaptığı çalışmaları yerinde görmek için bir ziyaret gerçekleştirdim. Gördüğüm kadarıyla ilerleyen günlerde daha iyi çalışmalar yapılabilir. Muazzam denilecek düzeyde çalışmaların yapıldığını ve üretilen ürünlerin yakın zamanda daha fazla talep alacağına inanıyorum. öğrencilerimizi ve idarecilerimizi bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.
Kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ÇPL öğrencileri ise, Belediye Başkanı Mürsel Özen’in her zaman kendilerinin destekçisi olduğunu belirterek, "Bu tür ziyaretler bizleri onurlandırıyor. Çalışmalarımıza büyük emek veriyoruz ve bizleri desteklemek için buraya kadar gelen Belediye Başkanımız Mürsel Özen’e canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu sene içerisinde ilçemizde kurulan birçok parka buradan ürünler tasarladık ve şuanda bu ürünler kullanılıyor. Bu ürünleri her gördüğümüzde mutlu oluyoruz. Çünkü insanın kendi tasarladığı ürünler mutluluk verici bir olay. Bizlerden sürekli desteğini esirgemeyen okul yönetimimize ve belediye başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştular.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem