Başkan Gürkan, "Telafide ben de varım" toplantısına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığının 'Telafide Ben de Varım' toplantısına katıldı.

Eğitim 25.05.2021 13:56:04 0
Başkan Gürkan, "Telafide ben de varım" toplantısına katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.05.2021 13:56

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili Selahattin Gürkan, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığının "Telafide Ben de Varım" toplantısına katıldı.

"Telafide Ben de Varım" projesi kapsamında gerçekleştirilen ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un konuk olduğu toplantıya katılan Başkan Gürkan, video konferans yöntemiyle Bakan Selçuk’a gerek salgın sürecindeki gerekse Milli Eğitim hususunda genel işleyişteki görüşlerini aktardı. Sözlerine, Türkiye’de iki bakanlığın adının önünde ‘Milli’ ibaresinin olduğunu, bu durumun eğitimin ve eğitim politikalarının önemini gösterdiğini vurgulayarak başlayan Başkan Gürkan, “ Eğitim konusunda salgın sürecinde neler yaptığımızı ve süreci nasıl yönlendirdiğimizi Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk ile birlikte değerlendirdik. Özellikle vatandaşlara ulaşma noktasında belediyelerin önemi büyük. Bu anlamda bizler özellikle Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak uzaktan eğitim kapsamında öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu tablet dağıtımlarımızı gerçekleştirdik. Bunun yanında sadece tablet dağıtımıyla sınırlı kalmadan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Üyelerimiz tarafından da internet erişimi olmayan yerlerde internet erişimi sağlamak için proje başlatılarak abone ücretleri tarafımızca karşılanarak internet abonelikleri de yapıldı. Bizler Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı çalışmalarda paydaş olarak bu süreçte gerekli çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İlerleyen dönemlerde de özellikle pandemi sonrasında yapılacak çalışmalarda bizler üzerimize düşen her konuda devletimizin, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Milli Eğitimimizin yaptığı çalışmaları yakından takip ederek desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ