Başkan Güder, öğrencileri ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Masal Sandığım’ isimli projenin mimarları olan Fırıncı İlkokulu 3. ve 4.sınıf öğrencilerini konuk etti. Başkan Güder, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda e?

Eğitim 10.06.2021 14:20:51 0
Başkan Güder, öğrencileri ağırladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.06.2021 14:20

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Masal Sandığım’ isimli projenin mimarları olan Fırıncı İlkokulu 3. ve 4.sınıf öğrencilerini konuk etti. Başkan Güder, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerine devam edebilmeleri için Battalgazi Belediyesi olarak tüm imkânlarımızla öğrenci ve öğretmenlerimizin yanındayız” dedi.

Eğitim ve öğretime verdiği destekle Battalgazi’de büyük takdir toplayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Masal Sandığım’ isimli proje kapsamında unutulmaya yüz tutmuş Anadolu Masallarını materyallerle birlikte resmeden Fırıncı İlkokulu öğrencileri ile birlikte sınıf öğretmeni Saniye Özen’i makamında konuk etti. Öğrencilerle yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Güder, hayata geçirilen bu anlamlı projelerinden dolayı öğrencileri tek tek tebrik etti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güder, Battalgazi Belediyesi olarak tüm imkânlarla, öğrenci ve öğretmenlerin yanında olduklarını söyledi.

“Başkanımız bizim en büyük destekçimiz”

Bu tür projelerde en büyük destekçilerinin Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder olduğunun altını çizen Fırıncı İlkokulu sınıf öğretmeni Saniye Özen, “Bu projeyi biz Hatunsuyu İlkokulu birlikte başladık. 8 tane proje ortağı okulumuz var. Projede, bizim kültürümüze ait olan Anadolu masallarımızı, öğrencilerimize uygulamalı olarak öğretmeye amaçladık. Öğrencilerimizin akıllarında kalıcı olması açısından her masalda öğrencilerimize materyaller hazırladık. Çok güzel etkinlik ve proje oldu. Öğrencilerimiz ve velilerimizin büyük özveri gösterdiler. Bu projeyi hazırlamaktan dolayı mutluyuz. Bugünde öğrencilerimizle birlikte Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’i ziyaret ettik. Başkanımız bizleri güler yüzle karşıladı. Kendisi bizim her zaman en büyük destekçimizdir. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Öğrencilerimizi tebrik ediyorum”

Öğretmen ve öğrencilerin emrine amade olduklarını vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Projenin mimarı olan değerli hocamıza şükranlarımı sunuyor, öğrencilerimizin gözlerinden öpüyoruz. Kırsal kesimde öğrenim gören öğrencilerimizin ortaya koyduğu bu anlamlı projelerin her zaman destekçisiyiz. Yavrularımızın yüreklerine, emeklerine sağlık. Milli eğitim demek milli ve eğitimli olmak demektir. Ülkemizde eğer taş üstüne taş koyuluyorsa, bizleri yetiştiren öğretmenlerimiz bunda payı büyüktür. Emekleri büyüktür. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Bilgi eğer tecrübe ile birleşirse anlam kazanır. Bu projede hocamız bilgiyi tecrübeyle buluşturmuş. Çocukların hayal dünyalarını somuta dökmeye çalışmış. Sözel olan şeyler genellikle unutulur ama uygulamalı yapılan hiçbir şey unutulmaz. Bizler öğretmenlerimizin her daim emrine amadeyiz. Sizlerin ricaları bizler için emirdir. Battalgazi Belediyesi olarak kırsaldaki yavrularımızı hiçbir zaman unutmadık. Hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile kırsaldaki yavrularımızı, Battalgazi Belediyemize ait sosyal tesislerimizdeki imkanlardan faydalandırdık. Bu tür projelerimize de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Battalgazi Belediyesi olarak bugüne kadar öğrencilerimize hep destek verdik ve vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretin ardından öğrencilerle birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Güder, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Vanspor PFDK’ya Sevk Edildi: Taraftarın Tezahüratı Cezaya Neden Oldu


Van Spor

Galatasaray evinde Bodo/Glimt ile karşılaşacak


Van Spor

Galatasaray Sahaya Galibiyet İçin Çıkıyor: Bodo/Glimt Maçı Kadrosu Netleşti


Van Spor

Elazığlı sporcu Karakaş, Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Elazığ Belediyespor boksörü Elif Naz, milli takım kampında


Van Spor

Malatyalı hakemler Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek


Van Spor

Gürkan Sönmez; "Hareketsiz yaşam, gençliğin en büyük tehdidi"


Van Spor

Bakan Bak, Malatya’da Şampiyonlar Kupası maçını izledi


Van Spor

Bakan Bak: "Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz"


Van Spor

Okul sporlarına Aşkale ambargo koydu


Van Spor

Arıcak’ta ortaokullar arası futbol turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığ yeni bir spor kulübü kazandı


Van Spor

Milli hentbol heyecanı Elazığ’da


Van Spor

Voleybolda kadınlarda Erzincan Valiliği erkeklerde Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk zirvede


Van Spor

Voleybolun kalbi Malatya’da atacak


Van Spor

Muş Lalezar Spor ilk maçında 3 puan kazandı


Van Spor

Elazığspor, Sarıgül’le 3’te 3 yaptı


Van Spor

Yeşilyurtspor son dakikalarda ya üzülüyor ya seviniyor


Van Spor

Evinde hata yapmadı! Fenerbahçe, Karagümrük engelini 2 golle geçti


Van Spor

Iğdır FK - Boluspor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ