AÖF kayıt yenileme ne zaman? Açık öğretim kayıtları başladı mı?

Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren Anadolu Üniversitesi, açık öğretim yeni kayıt tarihleri ve ders ekle-sil akademik takvimini yayınladı.

Eğitim 16.09.2019 20:13:29 0
AÖF kayıt yenileme ne zaman? Açık öğretim kayıtları başladı mı?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yapılan duyuruda kayıt yenileme işlemleri için ekim ayına işaret edildi. Kayıt yenileme başvuruları 7 Ekim tarihinde başlayacak ve 18 Ekim’de sona erecek.

AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AÖF Kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı ile Kayıt yenileme ekranı üzerinden gerçekleştirilecektir. Kayıt işlemini gerçekleştiren adaylar 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecektir.

AÖF Kayıt Ücretleri Ne Kadar?

Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit? 220,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit? 240,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilir.

İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından veya aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.


Anahtar Kelimeler: