Ahlat’a atanan öğretmenler güllerle karşılandı

MART AYINDA BİTLİS’İN AHLAT İLÇESİNE ATAMALARI YAPILAN 55 ÖĞRETMEN GÖREVE BAŞLAMAK İÇİN GELDİKLERİ AHLAT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE GÜLLERLE KARŞILANDI.

Eğitim 25.06.2020 11:37:08 0
Ahlat’a atanan öğretmenler güllerle karşılandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Ahlat ilçesine atamaları yapılan 55 öğretmen, göreve başlamak için Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmeye başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen öğretmenlere gül hediye edip lokum ikramında bulunarak karşılayan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, öğretmenlere görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Yeni atanan öğretmenlerle kadrolarını güçlendirdiklerini söyleyen Özden, “Yeni atanan genç ve dinamik öğretmen arkadaşlarımızla eğitim kadromuz daha da güçlendi. Kısa bir zaman diliminde görev yerindeki ekip arkadaşlarıyla çok güzel çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Her zaman öğretmenlerimizin yanındayız. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

İlçeye gelen öğretmenler ise, tarihi ve doğal güzellikleri ile zengin Ahlat’a atanmaktan ve görev yapmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, sıcak karşılama için teşekkürler ettiler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem