Ağrı’da okullar arası münazara yarışmaları

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Okuyan Şehir Ağrı” projesi çerçevesinde okullar arası münazara yarışmaları tamamlandı.

Eğitim 14.06.2022 16:21:06 0
Ağrı’da okullar arası münazara yarışmaları
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.06.2022 16:21

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Okuyan Şehir Ağrı” projesi çerçevesinde okullar arası münazara yarışmaları tamamlandı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde başlatılan “Okuyan Şehir Ağrı” projesi çerçevesinde ortaokul ve liseler arası münazara yarışmaları düzenlendi. İl merkezinde gerçekleştirilen yarışmalarda; ortaokul kategorisinde Selahaddin Eyyubi Ortaokulu birinci, Alpaslan Ortaokulu ikinci ve Vali Ali Yerlikaya Ortaokulu üçüncü oldu. Liseler kategorisinde Teknokent Koleji birinci, Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi üçüncülüğü elde etti. Bilim Merkezinde düzenlenen il finalinde ise ortaokullar kategorisinde Hamur Osman Gazi Ortaokulu birinci, Diyadin Melik Özmen Ortaokulu ikinci ve Doğubayazıt İshak Paşa Ortaokulu üçüncü olurken liseler kategorisinde Taşlıçay Anadolu Lisesi birinci, Patnos 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Konu hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, ”2021-2022 eğitim ve öğretim yılında yürütülen ‘Okuyan Şehir Ağrı’ projesi çerçevesinde okullar arası münazara yarışmaları düzenlenmiştir. Yarışmaya ilimizde tüm resmi ve özel ortaokullar ile liseler katılmaktadır. Okullar arası münazara yarışmasına kendi okullarındaki münazara yarışmalarında birinci olan gruplar katılmıştır. Proje çerçevesinde yürütülen bu tür sosyal etkinlikler öğrencilerde okuma alışkanlıklarını kalıcı hale getirmekle birlikte öğrencilerin topluluk önünde performans sergileme özgüveni ile beden dilini, vurgu ve tonlamaları uygun kullanma becerileri geliştirmelerini de sağlamaktadır. Bu projeyle 2. dönem Mayıs ayı itibariyle merkez ilçede kişi başı aylık ortalama okunan sayfa sayısı 281’dir.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ