Ağrı’da “En İyi Narkotik Polisi: Anne” semineri düzenlendi

Ağrı’da çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusundaanne duyarlılığından faydalanmak amacıyla“En İyi Narkotik Polisi: Anne” semineri düzenlendi.

Eğitim 24.06.2021 15:47:00 0
Ağrı’da “En İyi Narkotik Polisi: Anne” semineri düzenlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.06.2021 15:47

Ağrı’da çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusundaanne duyarlılığından faydalanmak amacıyla“En İyi Narkotik Polisi: Anne” semineri düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından, çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusundaanne duyarlılığından faydalanmak amacıylahayata geçirilen “En İyi Narkotik Polisi: Anne” projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Ağrı’da bulunan 50 anne ve anne adayı kadına seminer verildi.

Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüleceği proje kapsamında, düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi: Anne” seminerine katılarak uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmaların büyük bir titizlik ve başarı ile yürütüldüğü ve proje kapsamında da birçok vatandaşın ve annenin bilgilendirildiğini ifade eden Vali Varol, “Narkotik meselesi her zaman problem olmakla birlikte sentetik maddelerin ortaya çıkması ve ulaşımın kolay olması sebebiyle son yıllarda tüm dünya için ciddi bir tehdit oluşturuyor. Bildiğiniz üzere uyuşturucu madde ile mücadelenin çok farklı dinamikleri var. İşin güvenlik boyutunda ciddi ve gayretli çalışmalar yürütüyoruz. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun da açıkladığı gibi uyuşturucu madde yakalama noktasında dünya çapında ülkemizin rekorlar kırdığı bir noktadayız. Fakat biliyoruz ki sadece kolluk kuvvetlerimizin önleyici çalışmaları bunu engellemek için yeterli değil. Bu noktada sizlerin yardımına ihtiyacımız var. Bizler ne kadar gayret gösterirsek gösterelim sizlerin çabaları her zaman daha etkili olacaktır. Bu inançla çocuklarımızın geleceği için hep beraber çalışalım” dedi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Selçuklu Konferans Salonunda düzenlenen seminerde uyuşturucu maddeler konusunda anne ve anne adayları kadınlar bilgilendirilirken bağımlıların uyuşturucuyu sadece metruk ve terk edilmiş alanlarda değil, insanların gözü önünde kullandığına dikkati çekilip uyuşturucu bağımlıları üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda bağımlıların uyuşturucuyu kullandığı yerler arasında ilk sıradayüzde47,5ile kendi evlerinin yer aldığı vurgulandı.

Seminere Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Ağrı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, amir ve polisleri ile anne ve anne adayı kadınlar katıldı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ