Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin’den ”Telafide Ben de Varım” ziyareti

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, kent merkezindeki okulları ziyaret ederek “Telafide Ben de Varım” programı kapsamında öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklere katıldı.

Eğitim 28.07.2021 17:14:10 0
Ağrı Milli Eğitim Müdürü Tekin’den  ”Telafide Ben de Varım”  ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.07.2021 17:14

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, kent merkezindeki okulları ziyaret ederek “Telafide Ben de Varım” programı kapsamında öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliklere katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığınca ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde eğitim gören öğrenciler için hazırlanan “Telafide Ben de Varım” programı Ağrı’da tüm hızıyla devam ediyor. 31 Ağustos’ta sona erecek programda, fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişim ile özel eğitim alanı olmak üzere 4 ana temaya uygun hazırlanan etkinliklerde öğretmenler eşliğinde öğrenciler hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Bu program kapsamında Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, okulda düzenlenen etkinliklere katıldı. Daha sonra öğrencilerle masa tenisi oynayan İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, onlarla bir süre sohbet etti. Voleybol Kız Takımının maçını izleyen ve okulda devam eden etkinlikler hakkında okul idarecilerden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, buradan Merkez Serhat İlkokuluna geçerek görsel sanatlar, eğitimde drama, Anadolu masalları anlatıcılığı, drama etkinliği, temassız çocuk oyunları ve zeka oyunları etkinliklerini yerinde inceledi. Okulda hazırlanan etkinliklere katılarak öğrencilerin kalbine dokunan İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, burada öğretmenlerle de bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, ziyaret sonunda etkinlikler kapsamında emeği geçen okul yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Tekin’in okul ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan “Telafide Ben de Varım” programı İl Koordinatörü Ömer Dağhan da eşlik etti.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Anderson Talisca'ya Brezilya'dan İki Büyük Talip! Corinthians ve Gremio, Yıldızlı Futbolcu İçin Harekete Geçti


Van Spor

Youssef En-Nesyri, Juventus'a Transfer Oldu! İtalyan Devinden Fenerbahçe'ye 5 Milyon Euro Teklif


Van Spor

Elazığ Atatürk Stadyumu karla kaplandı


Van Spor

BEÜ’den Kick Boks Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

BEÜ’de kros takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Uçan Türklerden önemli başarı


Van Spor

Iğdır FK, İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı


Van Spor

Yusuf Demirtaş boccede Türkiye ikincisi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ