Tarih: 13.10.2024 14:49

Eğitim-Bir-Sen Van'da Teşkilat Gücünü Pekiştirdi!

Facebook Twitter Linked-in

Eğitim-Bir-Sen tarafından düzenlenen kapsamlı bir teşkilat eğitimi programı, Van'da içerisine birçok bölgeden katılımcıların aktif rol aldığı bir organizasyonla gerçekleştirildi. Teşkilatın yapısı ve mücadelesinin daha da güçlendirilmesine yönelik önemli konuşmaların yapıldığı bu etkinlik, eğitim alanında çalışan profesyonellerin bir araya geldiği bir platform oldu.

BÖLGESEL TEMSİLCİLER TEŞKİLAT EĞİTİMİNDE BULUŞTU

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın da katıldığı 7. Dönem 2. Teşkilat Eğitimi, Bitlis, Hakkari, Muş ve Siirt şubelerinin yöneticilerinin yanı sıra ilçe ve üniversite temsilcileri, kadın komisyonları, disiplin ve denetleme kurulu üyelerini de bir araya getirdi. Ali Yalçın, eğitim camiasının tüm sorunlarının çözümü için yanlarında olduklarını ve adil çalışma koşulları için çaba gösterdiklerini ifade etti.

EĞİTİMCİLERİN HAK MÜCADELESİNDE YENİ ADIMLAR

Programın Van şubesine ev sahipliği yapan Mehmet Ali Uca ve Prof. Dr. Hasan Çiçek, organizasyonda yaptıkları katkılar dolayısıyla özel teşekkür aldı. Teşkilat eğitim toplantılarının önemine değinildi ve bunun bir devamlılık arz edeceği belirtildi. Çeşitli bölgelerden yönetici ve temsilcilerin katılımı sayesinde eğitimcilerin karşılaştığı sorunlara ortak çözüm arayışlarının güç kazandığı bu programın ardından Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya üzerinden yapacağı açıklamalarla kamuoyunu bilgilendireceğini ifade etti.

 

EĞİTİM-BİR-SEN CAMİANIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Memur-Sen Konfederasyonu ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

"Van'dayız: Eğitim-Bir-Sen 7. Dönem 2. Teşkilat Eğitimi 2.Grup Programımızı Van’da Gerçekleştirdik

Eğitim-Bir-Sen olarak eğitim camiasının her bir ferdinin yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye ve daha iyi çalışma koşulları sağlamak adına gece gündüz demeden örgütlü mücadelemizi sürdürüyoruz. Örgütlü gücümüzü çelikleştirmek için düzenlediğimiz teşkilat eğitim programlarımız devam ediyor.

İkinci Grup Eğitim Toplantımızda Bitlis, Hakkari, Muş ve Siirt şubelerimizin Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilcilik Yönetimleri, Üniversite Temsilcilik Yönetimleri, Kadın Komisyonu Yönetimleri, Disiplin ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik.

7. Dönem 2. Teşkilat Eğitim Programı kapsamında Van'da düzenlediğimiz toplatımıza ev sahipliğinde dolayı şube başkanlarımız Mehmet Ali Uca ve Prof. Dr. Hasan Çiçek'in şahsında tüm teşkilatlarımızı tebrik ediyorum.. "

Kayna: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —