EBYÜ’de “İlk Okuma ve Yazma Materyal Sergisi” düzenlendi

EBYÜ’de “İlk Okuma ve Yazma Materyal Sergisi” düzenlendi

Kültür Sanat 29.05.2024 08:24:57 0
EBYÜ’de  “İlk Okuma ve Yazma Materyal Sergisi” düzenlendi
Tarih: 29.05.2024 08:24
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ), Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi öğretmen adayları tarafından, Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Seda Altunbaş Yavuz öncülüğünde “İlk Okuma ve Yazma Materyal Sergisi” düzenlendi.
EBYÜ Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen “İlk Okuma ve Yazma Materyal Sergisi”nin açılışı Rektör Prof. Dr. Akın Levent tarafından yapıldı. Sergiye Rektör yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci ve Prof. Dr. Çağrı Çırak, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan, dekan yardımcıları, akademisyenler ve üniversite öğrencileri ile sergiye Vali Recep Yazıcıoğlu ilköğretim okulu öğrencileri ve Doğa koleji öğrencileri de katılım sağladı.
Sergideki stantları tek tek ziyaret eden Rektör Levent, yapılan çalışmalar hakkında Altunbaş ve öğrencilerden bildi aldı. Rektör Levent yapılan çalışmaların ayrı ayrı çok kıymetli olduğunu ifade ederek, sergide emeği geçenlere teşekkür etti.
“İlk Okuma ve Yazma Materyal Sergisi” kapsamında öğrencilere yönelik drama etkinlikleri, çek oku etkinlikleri, hece çalışmaları, başta ortada sonda oyunu, masal önlüğü oyunu, kelime oyunu, yapboz oyunları, cümle kurma oyunları, bowling, monopoly oyunları sergilendi.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem