EBYÜ “Öğrenci Danışma Bürosu” açıldı

EBYÜ “Öğrenci Danışma Bürosu” açıldı

Eğitim 21.09.2023 10:16:24 0
EBYÜ “Öğrenci Danışma Bürosu” açıldı
Tarih: 21.09.2023 10:16 Güncelleme: 21.09.2023 10:16
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde (EBYÜ) öğrencilerin ihtiyaç ve talepleri konusunda rehberlik edecek “Öğrenci Danışma Bürosu” açıldı.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, öğrenci odaklı bir yaklaşımla hareket ederek öğrencilerin talepleri ve ihtiyaçları istikametinde çeşitli hizmetler sunuyor. Öğrenci danışma bürosu da bu hizmetlerin önemli bir parçası olarak öğrencilere rehberlik edecek.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Yalnızbağ Yerleşkesi Sosyal Tesislerde hizmet verecek olan öğrenci danışma bürosunu ziyaret etti. Ziyarette Rektör Levent, danışma bürosunda görevli personelle bir araya gelerek öğrencilerin talepleri konusunda bilgi aldı. Öğrencilerin memnuniyeti ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğini ifade eden Levent, öğrenci danışma bürosunun etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdürmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi. Büroda incelemelerde bulunan Rektör Levent öğrenci danışma bürosunun önemine vurgu yaparak, öğrencilerin üniversite deneyimlerini en iyi şekilde geçirmeleri için destek sağlanması gerektiğini belirtti. Öğrenci danışma bürosu hakkında bilgi veren Rektör Levent, “Üniversitemizde kurulan danışma bürosu ulaşım, barınma ve yemek hizmeti gibi genel konularda öğrencilere rehberlik hizmeti sunacaktır. Bu ziyaretimizin amacı da üniversitenin bu öğrenci odaklı yaklaşımını daha da güçlendirmek için atılan önemli bir adımdır” dedi.
Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Uğurtürk de Rektör Levent’e eşlik etti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

Snowboard’un yıldızları Ergan Dağı’nda buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ