E-spor Merkezinde heyecan dolu turnuvanın şampiyonu belli oldu

E-spor Merkezinde heyecan dolu turnuvanın şampiyonu belli oldu

Spor 12.08.2024 15:28:28 0
E-spor Merkezinde heyecan dolu turnuvanın şampiyonu belli oldu
Tarih: 12.08.2024 15:28
Elazığ Belediyesi e-spor Merkezinde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası tamamlandı. 10 takımın mücadele ettiği turnuvayı Raising, şampiyonlukla tamamladı.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gençlere, spora ve sporcuya destek olmak amacıyla şehre kazandırdığı Elazığ Belediyesi e-spor Merkezinde gerçekleştirilen turnuva sona erdi. Mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her köşesini kalıcı eserlerle donatan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, insanı merkeze alan sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda gençlere yönelik projelerini sürdürüyor. Başkan Şerifoğulları’nın, geleceğin teminatı gençlere yönelik yatırımları çerçevesinde Elazığ’a kazandırdığı Elazığ Belediyesi e-spor Merkezi, faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Kültür Park’ta yer alan, Elazığ’ın e-spor konusunda milli takıma sporcu kazandırması ve lisanlı sporcuların yetişmesinin hedeflendiği merkezde, 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası düzenlendi. 10 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde, Raising ve Mazi e-spor takımları karşı karşıya geldi. Heyecan dolu final maçında 5’er kişinin oluşturduğu takımlardan Raising, zorlu mücadelenin sonunda rakibini 2-0 mağlup etmeyi başararak şampiyonluğa yükseldi. Turnuvanın ardından Elazığ Belediyesi tarafından dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
Hedeflerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirten Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Murat Ergen, ’’Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın riyasetinde kurduğumuz ve yaklaşık 2 yıl önce faaliyetlerine başlayan e-spor Merkezimizin gerçekleştirdiği turnuvamızı tamamladık. Merkezimizi gençlerimizin hizmetine kazandırırken temel hedefimiz, gençlerimizin merdiven altı kötü yerlerde oyun oynamaları ve kötü alışkanlıklar kazanmasının önüne geçerek birlik ve beraberliğin oluşmasını sağlamak, hem de gençlerimizi bu anlamda eğitebilmek. Burada görevli iki arkadaşımızın gözetiminde sezon içerisinde gerçekleştirilen eğitimlerin ardından bir turnuva düzenledik. Turnuva sonunda dereceye giren takımlarımızı tebrik ederek hediyelerini takdim ettik. Elazığ Belediyesi gençlerimize yönelik yapılan bu tür sosyal faaliyetlere oldukça önem veriyor. Bundan sonraki süreçte de bu tür organizasyonlarımız devam edecek’’ dedi.
Şampiyon ekibin temsilcisi Enis Bal, ’’Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na burayı kazandırdığı için teşekkür ederiz. Elazığ Belediyesinin düzenlediği Ağustos 2024 Valorant Turnuvası’nı şampiyonlukla tamamladık. Rakiplerimizin ellerine sağlık, onlar da çok güzel oynadı ancak iyi olan kazandı” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem