E-Spor Merkezi’nde heyecan dolu turnuva sona erdi

E-Spor Merkezi’nde heyecan dolu turnuva sona erdi

Genel 14.01.2023 17:14:02 0
E-Spor Merkezi’nde heyecan dolu turnuva sona erdi
Tarih: 14.01.2023 17:14 Güncelleme: 14.01.2023 17:14
Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi’nde düzenlenen Ocak 2023 Valorant Turnuvası sonladı. 16 takımın katıldığı turnuvada derece girenlere ödülleri ve kupaları verildi.
Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi ve E-Spor Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlenen Ocak 2023 Valorant Turnuvası sonlandı. 1 hafta süren ve 16 takımın katıldığı turnuvada PANGA ve Team-STN finalde karşı karşıya geldi. Heyecan oldu karşılaşmanın galibi PANGA oldu. E-Spor Merkezi’nde düzenlenen turnuvayı çok sayıda genç izledi. Turnuvada dereceye giren takımlara madalya ve kupaları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ve Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir tarafından verildi.
Turnuvanın sonlandığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, “Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın önemli ve gençlik projelerinden olan E-Spor Merkezi’nde bir turnuva sonlandı. Bu turnuva bir hafta sürdü. 16 takım mücadele etti. Turnuvada dereceye girenler belli oldu. Hakikaten coşkulu ve güzel bir şekilde geçti. Spor merkezimiz çok modern dizayn edilmiş bir yer. Bu merkezde çok güzel bir turnuvayı yaptık. Gençlerimize başarılarının sonucunda madalya ve kupalarını taktim ettik” dedi.
Karşılamanın heyecan dolu olduğunu aktaran Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir, “Gençlik Meclisi ve E-Spor Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği Valorant-2023 Ocak turnuvasının final günüydü. Burada takımlarımız yarıştı. Finalde bir takım şampiyon oldu. E-Spor Merkezi yaklaşık 1,5 ay önce açılmasına rağmen gençlerin çok ciddi ilgi gösterdiği ve sürekli olarak kullandığı bir merkez. Bu merkez hafta içi 5 gün ve cumartesi günü olmak üzere 6 gün açık. Sabah 10.00 ile akşam 18.00 arasında hizmet veriyor. Elazığ’da E-Spor’a gönül veren ve kendini geliştirmek isteyen gençlere hem antrenman imkanı veriyoruz hem de özel müsabakalar düzenleyerek yeteneklerini keşfediyoruz. Ardından da Elazığ Belediyesi Spor Kulübünün lisanslı sporcusu haline getirmek istiyoruz. Her zaman gençlere vermiş olduğu destek ile yanında olduğunu gösteren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Birinci olan takımın kaptanı Ahmet Emirhan Görgün ise “Turnuvada birinci olduk. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Heyecanlıydı bir oyundu. Finaldeki diğer arkadaşlarımız da güzel oynadı. Güzel bir mücadele oldu” şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Siverek Belediyesi, Ağrı kadın futbolcularının konaklama masraflarını üstlendi


Van Spor

Yeni Malatyaspor sahaya 7 oyuncu ile çıktı, maç oynanmadı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da bahis soruşturmasından 10 futbolcu ceza aldı


Van Spor

Galatasaray, Samsunspor'u Osimhen ile Fırtınalı Maçta 3-2 Devirdi! Liderlik Peşinde!


Van Spor

Yeşilyurtspor-Silifke Belediye Spor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Kars 36 Spor, Bitlis 1916 Spor maçının hakemleri belli oldu


Van Spor

Yeni Malatyaspor’un 3 puanı silindi


Van Spor

Genç’e 750 kişilik yeni spor salonu


Van Spor

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ