Dursun Ataş AK Parti'ye Geçiyor: İYİ Parti'de İstifa Depremi Devam Ediyor!

İYİ Parti'den Ak Parti'ye büyük transfer: Dursun Aktaş AK Parti'ye geçiyor.

Politika 23.10.2024 11:54:00 0
Dursun Ataş AK Parti
Tarih: 23.10.2024 11:56

“İYİ PARTİ'DEKİ İSTİFALARIN ARDINDAN YENİ BİR GELİŞME”

İyi Parti içinde peş peşe gelen istifaların ardından partinin dikkat çekici gelişmeleri devam ediyor. Son olarak Sinan Burhan, TV100 ekranlarında bir programda, İyi Parti'den istifa eden Dursun Ataş'ın AK Parti'ye geçeceğini açıkladı.

“MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ'IN İSTİFA KARARI VE YENİ ROTASI”

Geçtiğimiz aylarda İyi Parti'de görev yapan milletvekili Dursun Ataş, partiye veda ettiği duyurulmuştu. O günden sonra Ataş'ın siyasi kariyerindeki yeni durağı merak konusu olmuştu. Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, TV100'de katıldığı bir programda önemli bilgiler paylaştı.

"SİNAN BURHAN'DAN "DURSUN ATAŞ AK PARTİ'YE KATILIYOR" AÇIKLAMASI"

Sinan Burhan, Ataş'ın yeni adresinin AK Parti olduğunu doğruladı. Burhan, programda, İyi Parti'den ayrılan Ataş ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşık 1 buçuk ay önce İYİ Parti Kayseri Milletvekili olan Dursun Ataş, partiden ayrıldı. Nereye geçeceği, bağımsız olarak mı kalacağı, yoksa başka bir partiye mi geçeceği soruları gündemdeydi. Ben kendisiyle görüştüm ve kendisi bana 'Adalet ve Kalkınma Partisi'ne geçeceğim' dedi. Bu bilgiyi senin programında da son dakika olarak veriyoruz. Dursun Ataş, AK Parti saflarına katılıyor.”

 

“ATAŞ'IN GEREKÇESİ: TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ LİDERLİĞE İHTİYACI VAR”

Ataş'ın partisinden ayrılma ve AK Parti'ye geçiş kararının altında yatan sebep ise bölgesel ve uluslararası gelişmelere dayanıyor: "Filistin'de, Suriye'de, ve Irak'ta yaşanan gelişmeler ortada ve Türkiye'nin güçlü bir liderliğe ihtiyacı var. Bu dönem şahsi siyasi hesaplar yapmanın zamanı değil. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte siyaset yapacağız ve bu nedenle AK Parti'ye katılma kararı aldım" diyerek düşüncelerini ifade etti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem