Dünyanın en ağır 2. kuşu en sessiz, en tehlikeli hayvanı bu kadar: Yeşil ve mavi bir renk.. İlgili o şok gerçek

Dünyanın en ağır 2. kuşu aynı zamanda dünyanın en sessiz hayvanı aynı zamanda dünyanın en tehlikeli kuşu olarak tanınıyor. Şok ayrıntılar...

Genel 31.12.2023 19:12:00 0
Dünyanın en ağır 2. kuşu en sessiz, en tehlikeli hayvanı bu kadar: Yeşil ve mavi bir renk.. İlgili o şok gerçek
Tarih: 31.12.2023 19:16 Güncelleme: 31.12.2023 19:21

Cassowary isimli kuş, diğer adıyla tepeli deve kuşu, dünyanın en ilginç kuşlarından biridir. En ağır ikinci kuş olmasının yanı sıra en tehlikeli kuşların başında geliyor. 32 Hz'e kadar uzanan düşük frekanslı sesini duyduğunuzda oradan hemen kaçıp gitmeniz gerekir. Çünkü bu kuş, pençeleriyle çok ciddi yaralanmalara neden olabilir. Daha önce kayda geçen belgelerde, kuşun ölümcül yaralar açtığına dair kanıtlar olduğu ortaya çıkarıldı.

Dünyanın en ağır 2. kuşu aynı zamanda dünyanın en sessiz hayvanı. Çıkardığı ses, herhangi bir kuştan bilinen en düşük frekanslı sestir. Yeşil ve mavi renkte yumurtalar bırakan bu kuş, dünyanın en tehlikeli kuşu olarak tanınıyor. Düşük frekanslı bir sese sahip olsa da onun korkunç sesini duyarsanız, hemen oradan kaçın. Çünkü bu tehlike çanlarının çaldığına işarettir.

Cassowary isimli kuş, diğer adıyla tepeli deve kuşu, dünyanın en ilginç kuşlarından biridir.

 

 

En ağır ikinci kuş olmasının yanı sıra en tehlikeli kuşların başında geliyor. 32 Hz'e kadar uzanan düşük frekanslı sesini duyduğunuzda oradan hemen kaçıp gitmeniz gerekir. Çünkü bu kuş, pençeleriyle çok ciddi yaralanmalara neden olabilir. 

TV100'ün aktardığı haberde daha önce kayda geçen belgelerde, kuşun ölümcül yaralar açtığına dair kanıtlar olduğu ortaya çıkarıldı diyerek aktarıldı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem