PENTEGON Açıkladı UFO’lar Gerçek

Hakkında birçok haberin yapıldığı ve görüntülerin yayınladığı Ufo(Tanımlanamayan Hava Haracı) ABD de deniz kuvvetleri tarafından gerçekliği kabul edildi ve pentagon tarafından arşivlenen görüntüler yayınlandı

Dünya 20.09.2019 16:02:09 0
PENTEGON Açıkladı UFO’lar Gerçek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Donanma sözcüsü Joseph Gradisher yaptığı açıklamada bu görüntülerin gerçek olmasının kamuoyuyla paylaşılması gerektiği anlamına 'gelmediğini' savundu. İddialar ilk kez 2017 yılında New York Times tarafından gündeme getirilmiş ve 'tanımlanamayan hava cisimleri' olarak nitelenmişti.

Söz konusu cisimlerin medyada geniş yer bulması, dünya dışı varlıkların yaşantısına dair komplo teorilerinin alevlenmesiyle sonuçlanmıştı.

https://iasbh.tmgrup.com.tr/63b420/0/0/0/0/0/0?u=https://isbh.tmgrup.com.tr/sb/album/2019/09/19/pentagondan-itiraf-ufo-goruntuleri-gercek-1568899545819.jpg

Komplo teorisyenleri uzaylılarla ilgili eski iddiaları sıklıkla gündeme taşır. UFO uzmanları, uzaylıların dünyayı sıklıkla ziyaret ettiğini, bununla birlikte Mars'ta ve Ay'da uzaylı yapılarının bulunduğunu tekrardan dile getirdi. Teorisyenler tüm bunların kamuoyuna açıklanmadığını ve devlet sırrı olduğunu söyledi. Böylesi iddiaların ortasında Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı Sözcüsü Christopher Sherwood ilginç bir açıklama yaptı.

UFO KARELERİNİN GİZEMİ ONLARCA YILDIR ÇÖZÜLEMİYOR

Onlarca yıldır tartışma konusu olan ve UFO'ların varlığını kanıtladığı iddia edilen fotoğrafların sırrı aradan geçen zamana rağmen hala çözülmüş değil.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem