Papa'nın oğlu sübyancı çıktı, Hristiyan dünyası şokta

Papa'nın manevi oğlu olarak görülen Arjantinli Piskopos Gustavo Zanchetta'nın sübyancı çıktığı haberleri üzerine Hristiyan dünyası şokta.

Dünya 27.01.2019 20:18:32 0
Papa'nın oğlu sübyancı çıktı, Hristiyan dünyası şokta
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hristiyan dünyası tekrar şok altında. Zaten böyle suçların durmadan olduğu bir alanda, şimdi de çok daha büyük bir suç ortaya çıktı. Papa’nın “manevi oğlu” olarak görülen Arjantinli piskopos Gustavo Zanchetta’nın talebelere cinsel saldırı ve çıplak selfie çekmek gibi skandalları olduğu ortaya çıktı. Zaten Hristiyan dünyasında bu papazların istismarları artık o kadar çok olmaya başladı ki, yaşanan bu olayları Papanın saklamaya çalıştığı da medyaya aktarıldı. Kimi olaylar ise anne babasına para verilmesi, ya da günahların affedilmesi gibi girişimlerle olayların saklanması için harekete geçilebiliyor. Ama bu olayı en sonunda Papa'nın manevi olarak onu kabul ettiği Arjantinli Papazında bu işe karışmasu sonucu saklanamaz bir hale döndü.

Bizim sol medya bunları görmeyip sadece uydurdukları haberleri ile İslami kesimin hocalarına saldırı yapıyorlar. Bunların gazetelerinden böyle haberleri göremezsiniz, görseniz dahi manşette bunları okuyamazsınız. Sadece verilir geçilir, ya da birçoğunda verilmez bile. Bunun nedenini açıklamaya gerek yok. fakat hiç abartmadan söyleylim ki gerçekten şu an batıda Hristiyan din adamlarında çocuklara karşı olan istismarı olalmadı büyük bir şekilde artmakta. Tecavüz olayları ise bir başka önemli sorun başlığı olarak Hristiyan dünyasının karşısında duruyor.

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem