ABD, Türkiye ile Rusya'ya resmen savaş açtı

ABD çıldırmaya başladı. Rusya’dan başlayıp özellikle Türkiye’nin üzerinden geçen ve Amerika’yı saf dışı yapan Türk gaz boru hattı ABD’yi sinir ediyor.

Dünya 10.02.2019 19:53:11 0
ABD, Türkiye ile Rusya'ya resmen savaş açtı
Tarih: 01.01.0001 00:00

ABD çıldırmaya başladı. Rusya’dan başlayıp özellikle Türkiye’nin üzerinden geçen ve Amerika’yı saf dışı yapan Türk Gaz Boru Hattı Projesi ABD’yi sinir ediyor.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’nun gelecek haftadaki Avrupa turu sırasında, TürkAkım doğalgaz boru hattı projesine destek veren ülkeleri vazgeçirme mesaisi yapacağı öğrenildi.

Artık zavallı bir Amerika var karşımızda. Hiç bir şey yapamayan ama sadece tehdit ile bir şeyler yapmaya çalışan bir ülke haline geldi. Venezuellayi tehdit eder, Çini tehdit eder, İran’ı Türkiye’yi tehdit eder. Bizle iş yapan ülkeleri tehdit eder ama hiç bir şey yapamazlar.

İşte bu ABD’nin zavallıligidir. Bunu size gaz verelim diye söylemiyoruz. Gerçekten ABD şu an zavallı bir durumda yok oluşuna doğru adım adım giriyor. Yapabildiği tek bir şey ise sadece tehdit. Durmadan tehdit. Sözde tehdit. Artık pençesi kalmadı bu yüzden sadece havlıyor. Havlıyor. 

İşte bu zamanla hemde kısa bir zamanda gösterecek ki nasıl SSCB bir anda çöktü ise, hasta adam Amerika’da bir anda böyle çökecek.

İşte bizim yaşadığımız tarihi an bu andır. Fark etmesek de bu yok oluşu sadece görmeniz yeterli. 

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem