DSİ Genel Müdürlüğü 1727 Sürekli İşçi Alımı Ne Zaman?

DSİ Genel Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Bakanlık tarafından net sayılar ile ilan edilen işçi alımı bildirimi için başvurular ne zaman başlıyor?

İş İlanları 12.04.2023 00:04:00 1
DSİ Genel Müdürlüğü 1727 Sürekli İşçi Alımı Ne Zaman?
Tarih: 12.04.2023 00:08 Güncelleme: 11.05.2023 00:50

DSİ 1727 Sürekli İşçi Alımı Duyurusu
Tarım ve Orman Bakanı tarafından son dakika bildirimi alındı! Bakan Prof. Dr. Vahit Kirişci sosyal medya üzerinden müjdeyi verdi. Kendi şahsi Twitter hesabı üzerinden Kamuoyu ile paylaştığı paylaşımla birlikte 1272 yeni işçi alım haberini müjdeledi. Devam eden işçi alım süreci hakkında yoğun ilgi sürüyor. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü kadrosuna atanacak işçiler için hangi şartlar aranıyor?

1272 işçi alımı müracaatları başladı mı? Başvuru ekranı açıldı mı? İşsizlik sayısının arttığı bugünlerde, yeni iş istihdam haberi çok ses getirdi. Vatandaşların aklında onlarca soru işareti belirdi. Kamu Personel Alımı ekibi olarak sizler için araştırdık. İşte en çok merak edilen sorulara cevaplar…

Son Dakika Haberi ile 1727 İşçi Alımı
Tarım ve Orman Bakanı Sayın Vahit Kirişci son dakika bildiriminde bulundu. DSİ kadrosunda bulunan eksik kontenjanlar konusu geçtiğimiz günlerde masaya yatırılmıştı. Son dakika haberi olarak netlik işçi alımı konusu hakkında beklenen bildirim geldi. Müjdeli haber; işçi alımı sayısı için 1727 olduğunu ortaya koydu. Çok sayıda kamu personeli olmak isteyen vatandaş yeni iş imkanı bulacak ve DSİ kadrosunda memuriyet şartlarında iş sahibi olabilecek.

surekli-isci-alimi.jpg

DSİ 2023 işçi Alımı Ne Zaman Yapılacak?
2023 yılının Nisan ve Mayıs ayları içerisinde işçi alımı işlemlerinin sürdürüleceği, son gelen bildirim içeriğinde yer almakta. Müdürlüğün merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere gerçekleşecek işçi alımı konusunda net rakam paylaşıldı. Paylaşılan bilgiler 1727 yeni işçi istihdamı olduğunu ortaya çıkardı. Çeşitli branşlardan yapılacak olan işçi alımları hakkında araştırmalar devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanı Kişisel Sayfasından Bildirdi
Son dakika bildirimi, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci tarafından geldi. Haber, bakanın Twitter hesabı üzerindeki paylaşımı ile öğrenildi. Paylaşımın içeriğinde işçi alımı hakkındaki bildirim kesin sayıları içermekte olup, 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını ve kadroya dahil edilen personellerin merkez ile birlikte aynı zamanda taşra birimlerinde de görevlendirileceği bilgisini içermekteydi.

Çeşitli branşlar eşliğinde yapılacak olan işçi alımının, 2023 yılı Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirileceği öğrenildi. İşte Bakan’ın son dakika bildirimi… 

Kaynak: https://kamupersonelialim.com/


Harun mortaş
13.04.2023 23:52:44
Allah utandırmasın kime nasip ise şimdi den hayırlı olsun inşallah

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem