DSİ Ortaokulu öğrencilerinden resim sergisi

DSİ Ortaokulu öğrencilerinden resim sergisi

Eğitim 10.06.2024 12:05:26 0
DSİ Ortaokulu öğrencilerinden resim sergisi
Tarih: 10.06.2024 12:05
Muş’un Bulanık ilçesindeki DSİ Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları tablo ve resimlerden oluşan sergi törenle açıldı.
Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan DSİ Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları tablo ve resimlerden oluşan sergi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tekin Erdoğan’ın katılımla açıldı. Müzik Öğretmeni Özlen Ayşe Küçükdursun’un öncülüğünde koro eşliğinde müzik şöleninin de sunulduğu serginin açılışında konuşan Bulanık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tekin Erdoğan, çocuklar ile gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine önemli katkı yapan kültürel etkinliklere daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Okul Müdürü Umut Taşkesen, “Dönem başında başlattığımız değişim ve gelişim çalışmalarımız; öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin desteğiyle önümüzdeki dönemde inşallah daha da iyi sonuçlar verecek” dedi.
Görsel sanatlar öğretmeni Büşra Şahin öncülüğünde öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları eserlerden seçilen tablolar ve çeşitli resim tekniklerinden oluşan eserlerin sergisi büyük ilgi gördü.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem