Dostluk Grubu Türkmen Kaya ev sahipliğinde Van'da toplandı

Van'ın iş insanları topluluğundan olan ve öne çıkan isimleri bünyesinde barındıran Van Dostluk Grubu, Eylül ayı toplantısını Van'da gerçekleştirdi.

30.09.2023 22:38:00 0
Dostluk Grubu Türkmen Kaya ev sahipliğinde Van
Tarih: 30.09.2023 22:41

Bugüne kadar gerçekleştirdiği toplantılarda kentin sorunlarını konuşan ve gündeme getiren Van Dostluk Grubu, 2018 yılındah ayata geçirdiği tekstil fabrikasıyla da kentte katma değer kattı. İstanbul, Ankara gibi metropol şehirlerde de toplantılarını gerçekleştiren ve önemli isimleri ağırlayan Van Dostluk Grubu "Eylül Ayı Buluşması"nı iş insanı Türkmen Kaya'nın ev sahipliğinde yaptı.

Van'da bir otel'de gerçekleştirilen toplantıya Dostluk Grubu üyelerinin yanı sıra Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fevzi Çeliktaş, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, Van TSO ve Van TB eski başkanlarından iş insanı Feridun Irak ile çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda; Kenti ticareti ve son yaşanan gelişmeleri konuşuldu ve tartışıldı. Toplantı ile ilgili bir paylaşım yapan iş insanı ve Dostluk Grubu'nun önceki dönem başkanlarından Mehmet Avcı şu ifadeleri kullandı:

"Dostluk Grubu Eylül ayı buluşmasını Sayın Türkmen Kaya’nın ev sahipliğinde, Onur konuğumuz olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah Şevli ile değerli konuklarımızın katılımında Van’da gerçekleştirdik…"


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem