Doğubayazıt’ta “Bin Mont Bin Bot” kampanyası ile öğrencilere destek

Doğubayazıt’ta “Bin Mont Bin Bot” kampanyası ile öğrencilere destek

Genel 24.11.2022 19:37:53 0
Doğubayazıt’ta “Bin Mont Bin Bot” kampanyası ile öğrencilere destek
Tarih: 24.11.2022 19:37 Güncelleme: 24.11.2022 19:37
İyilik Derneği, “Bin Mont Bin Bot” kampanyası çerçevesinde Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde öğrencilere mont ve bot dağıttı.
Yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları unutmayan dernek, Doğubayazıt’ta “Bin Mont Bin Bot” kampanyası ile Kemal Paşa İlkokulu, Sağdıç İlk ve Ortaokulu, Mustafa Yasubuğa İlk ve Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda öğrencilere mont ve bot desteğinde bulundu. İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çiçek, projeye katkıda bulunanlara teşekkür ederek, “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 60’ı aşkın temsilciliğimizle yardım faaliyetlerimize gece gündüz demeden devam ediyoruz. Kış kampanyası kapsamında geçtiğimiz günlerde de birçok ilde dağıtımlara başlamıştık, bugün de Doğubayazıt’ın köy ve şehir kırsalındaki okullarını ziyaret ederek hediyelerimizi çocuklara ulaştırdık. Buradaki çocukların gözlerindeki parıltı ve heyecanı görmek bizler için de mutluluk verici” dedi.
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Semetay ise, "Bizler, her şey çocuklar için diyerek yola çıktık. İyilik Derneği olarak her yıl düzenli olarak köy okullarına destek olmaya devam ediyoruz. Bu yıl da Doğubayazıt’ta ’Bin Mont Bin Bot’ kampanyasıyla köy ve şehir kırsalındaki okulları dolaşarak hediyelerimizi bizzat kendimiz teslim ediyoruz” diye konuştu.
Yardım çalışmasına Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Kösen, İyilik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çiçek ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Semetay, okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.
Dernek Doğubayazıt’ta geçen sene Örtülü’de bulunan iki köy okulunun tadilatını tamamlamış, Tanıktepe İlkokulu’na da kütüphane yapımında destek olmuştu. Bu okullarda eğitim gören öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye edilmişti.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ