Doç. Dr. Yavuz Samur, Malatya Mektebim Kolejine konuk oldu

Doç. Dr. Yavuz Samur, Malatya Mektebim Kolejine konuk oldu

Eğitim 4.06.2024 18:18:25 0
Doç. Dr. Yavuz Samur, Malatya Mektebim Kolejine konuk oldu
Tarih: 04.06.2024 18:18
Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yavuz Samur, Özel Malatya Mektebim Koleji’nin etkinliğinde ‘Dijital Çağda Gençleri Anlama’ konulu konferansa katıldı.
Özel Malatya Mektebim Koleji’nde yaz tatili yaklaşırken öğrenci velilerine yönelik Doç. Dr. Yavuz Samur’un konuşmacı olarak katıldığı ‘Dijital Çağda Gençleri Anlama’ konusu üzerine bir konferans düzenlendi. Ramada Altın Kayısı Otel’de gerçekleştirilen konferansa Mektebim Koleji ve Özel Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin yanı sıra öğrenci velileri katıldı. Oldukça kalabalık bir izleyici gurubunun katıldığı konferansa yine Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde görev yapan öğretmenler ile yöneticilerinde katıldı. Konferansta ‘Dijital Çağda’ nesillerin birbirlerini anlamaları konusu ele alınırken veli ve eğitimcilerin gençleri anlayarak nesiller arasındaki uyuma katkı sağlamaları amaçlandı. Konferansta yetişkinlere, olaya gençlerin gözüyle bakmayı tavsiye edilirken, gençlere de bir önceki nesli anlayarak çağdaşlaşmanın izleri gösterildi.
Konuşmalarda yetişkinler ve gençlerin aynı noktaya gelmese de aynı yöne yürüyebilmeleri hedef gösterilirken oldukça olumlu geçen konferans sonunda veliler ve öğretmenler konferansın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem