Diyarbakır'da Kayıp Kızın Hüzünlü Sonu: 8 Yaşındaki Narin Güran'ın Cansız Bedenine Ulaşıldı

Diyarbakır'dan yürekleri dağlayan haber geldi. 8 yaşındaki kayıp Narin Güran'ın cansız bedenine 19 gün sonra ulaşıldı.

Asayiş 8.09.2024 10:42:00 0
Diyarbakır
Tarih: 08.09.2024 10:50 Güncelleme: 10.09.2024 00:16

KAYBOLAN 8 YAŞINDAKİ ÇOCUK ARAMALAR SONUCU BULUNDU

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos 2024'te evinden çıkıp geri dönemeyen 8 yaşındaki Narin Güran'ın arama çalışmalarına 19 gündür devam ediliyordu. Aile ve yerel halkın yardımıyla yürütülen tüm çabalar, acı bir sonuçla neticelendi: Narin'ın cansız bedeni bulundu.

AİLEDEN VE KÖYLÜLERDEN ENDİŞELİ ARAYIŞ

Ümitlerini kaybetmeyen Güran ailesi ve çevre köylüler, küçük kızın eve dönmemesi üzerine büyük bir arama operasyonu başlattı. Ancak ilk günlerde herhangi bir iz bulunamadı. Annesi ve babasının sabırsız bekleyişi ve köylülerin endişeli arama çalışmalarının ardından bölgeye güvenlik ekipleri sevk edildi.

İÇİŞLERİ BAKANI ACI HABERİ DUYURDU

Uzun süren aramaların ardından, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunduğunu kamuoyuyla paylaştı. Bakan Yerlikaya, Güran ailesine ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diledi ve Narin'in mekanının cennet olmasını temenni etti.

 

SON GÖREN İFADESİNDE SON ANLARI ANLATTI

Kayıp kızı en son gören ve olaya tanık olan 9 yaşındaki arkadaşı M., psikologlar eşliğinde ifade verdi. M., Narin'in kendisine "Çok yorgunum, oynamayalım" dediğini ve ayrıldığını belirtti. Bu ifade, Narin'in kaybolmadan önceki son sözleri olabilir.

 

TUTUKLANAN AMCANIN ARAÇ İNCELEMESİ

Küçük Narin'in amcası Salim Güran, daha önce tutuklanmış ve Narin'e ait DNA izleri taşıyan aracı polis ekipleri tarafından Van'a götürülerek kriminal inceleme altına alınmıştı. Araç, arka koltuğun altında bulunan DNA bulgusu ile mercek altına alındı ve ilk kez kameralara yansıdı.

 

KAPSAMLI BİR ARAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTÜLDÜ

Kaybolan küçük kızın bulunması için yapılan arama faaliyetleri sırasında, jandarma, AFAD ekipleri ve diğer yetkililer tarafından geniş bir coğrafya didik didik araştırıldı. Aramalar sırasında dere ve sazlıklar, boş evler, ahırlar ve mahalledeki su kuyuları gibi potansiyel alanlar incelendi. Ekipler, mahalle civarına giren ve oradan ayrılan tüm araçları da kontrol etti. Sualtı arama kurtarma dalgıçları tarafından su kuyuları taraması yapıldı ve incelenen noktalar işaretlenerek belgelendi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ