Tarih: 05.10.2024 09:58

Disiplin Sevkleriyle Sarsılan 2. Lig: Vanspor'un Rakipleri Sıkı Cezalara Çarptırıldı!

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Vanspor'un da aralarında bulunduğu toplam dört takıma, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından çeşitli nedenlerle disiplin cezaları verildi. Menemen Futbol Kulübü, Erbaaspor, Somaspor ve Beyoğlu Yeni Çarşı kulüpleri, saha olayları, kural dışı hareketler, çirkin ve kötü tezahürat, sportmenliğe aykırı davranışlar ve hakaret gerekçeleriyle cezalandırıldı.

MENEMEN FK'YA PARA CEZASI VE MEN Cezalar

TFF'den yapılan duyuruya göre, Menemen Futbol Kulübü taraftarlarının saha olaylarına karışması sebebiyle 42 bin TL para cezasına çarptırıldı. Aynı maçta Menemen FK oyuncusu Seçim Can Koç'un rakibe şiddetli hareketi sonucu üç resmi maç men ve 13 bin 500 TL para cezasına maruz kaldı.

İHTAR VE PARA CEZASI

Erbaaspor ise çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ihtar aldı, ayrıca taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 42 bin TL para cezası ödemeye mahkum edildi.

SOMASPOR VE BEYOĞLU YENİ ÇARŞI'YA AĞIR CEZALAR

Somaspor teknik sorumlusu Erman Güraçar'ın hakeme yönelik sportmenliğe aykırı davranışlarından dolayı bir maçlık soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı yanı sıra 13 bin 500 TL para cezasına çarptırıldı. Kaleci antrenörü Süleyman Küçük de TFF mensuplarına hakaret ettiği için iki maç men ve aynı miktarda para cezasına çarptırıldı. Oyunculardan Yiğit Utku Gök ve Kadir Karış'ın da ciddi faul ve şiddetli hareketleri nedeniyle men cezaları aldıkları bildirildi. Beyoğlu Yeni Çarşı sporcusu Kaan Deniz Yılmaz da benzer sebeplerden dolayı iki maç men ve 9 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —