Dilan Polat, vergi kaçırdıklarını iddia eden gazeteciye küfür ve hakaretler savurdu

Hakkındaki iddialarla gündemden düşmeyen Dilan Polat, mücevher mağazasının 6 aylık vergi ödemesinin 15 bin TL olduğunu ileri süren gazeteci Seher Yaşayacak'a küfür ve hakaret yağdırdı.

Magazin 30.09.2023 23:58:00 0
Dilan Polat, vergi kaçırdıklarını iddia eden gazeteciye küfür ve hakaretler savurdu
Tarih: 01.10.2023 00:02 Güncelleme: 30.09.2023 23:58

Gazeteci Seher Yaşayacak, günlerdir kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat'a ait olan mücevher firmasının 6 ayda 15 bin 535 lira vergi ödediğini gösteren bir evrak paylaştı. Çift, paylaşılan vergi miktarının mağaza satışa başlamadan önce ödendiğini söyledi. Dilan Polat ise "Şarlatan, ucube eskort" diyerek Yaşayacak'a hakaretler savurdu.

"UCUBE ESKORT, ŞARLATAN SEN KENDİ PİS İŞLERİNİ KAPA"
Yaşayacak'ın iddialarına X hesabından sert sözlerle cevap veren Dilan Polat, "Diamond benim hediye mağazam. 2022 Temmuz'da açıklandı, 4-5 ay reklamını bile girmedim. Satışı oturmadı, bilmediğim bir sektör bizi kabul etmesi 5-6 ay oldu. Neymiş 15 binmiş vergisi, seni şarlatan seni. Sen kendi pis işlerini kapasana. Ucube eskort, kim yükselse sözde gizli evrak yakalıyor. Sen kimsin koskoca holding bilgisini alacaksın, paylaşacaksın. İTO'ya gir kardeşim Sabancı'yı da görürsün Polat'ı da, herkesi görürsün. Kaçak göçek bilgi gibi paylaşıyor. Bıraksana etkileşimin köpeği. Hepsi alkış tutacak vay vay var... Ucube eskort seni geldiğin yere sokacağım. İyi tanından sayemde. Ayaklarımı yıka suyunu iç" dedi.

SEHER YAŞAYACAK: 130 ŞUBELİ YAPININ GELİR GİDER BEYANLARI UYUŞMUYOR
Gazeteci Seher Yaşayacak, X hesabından yaptığı paylaşımlarda Polat Ailesi'ne ait firmalarla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Çiftin vergi kaçırdığını ileri süren Yaşayacak, şunları söyledi: "Dilan Polat ve Sinem Sıla Doğu'nun da üzerindeki tüm şirketleri İTO'dan sorguladım. Hataya mahal vermemek için TC numaralarından kontrol ettim. Şirketlerin vergi matrahları ile 130 şubeli bir yapının gelir/gider beyanları örtüşmüyor. Yine güzellik merkezlerinde müşterilere kesilen faturalardan, kozmetik şirketinde satışa kadar denetimden geçirilmesi gerekiyor. Affınıza sığınarak halkımızın yüzüne tüküren birine gereken incelemeyi başlatmanızı ilginize arz ederim."

"6 AYDA 15 BİN TL VERGİ ÖDEMESİ VAR, DALGA MI GEÇİYORLAR"
"İnternette yapmış oldukları tüm kozmetik satışlarının kargo şirketi irsaliyeleriyle karşılaştırılması gerekiyor. Bu alanda da araştırma talep ederiz. Bu temel anlamda vergi kayıp/kaçak kısmı. Şahıslara dair çok ciddi suçlamalar var. Dilan Mücevherat ödediği vergi 15 bin TL sadece. Şirket 6 aylık vergi ödemesi. (Haziran 2022-Ocak 2023 arası) Dilan Polat bizimle dalga mı geçiyor?"

Haber Kaynak : Haberler.com
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ