Tarih: 28.07.2024 13:25

Devlerin Provası: Arsenal ve Manchester United Hazırlık Maçında Kapışacak! Maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

HAZIRLIK MAÇI TARİHİ AÇIKLANDI

İngiltere Premier Lig'de mücadele veren iki köklü kulüp Arsenal ve Manchester United önümüzdeki sezon öncesinde hazırlık maçında buluşuyor. Geçen sezon beklentilerin gerisinde kalan ve önemli bir yer etmeyi hedefleyen Manchester United, yeni sezonda iddialı bir başlangıç yapmak istiyor. Öte yandan, Premier Lig'de geçen sezonu lider Manchester City'nin ardından ikinci sırada tamamlayan Arsenal ise, yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa arenasında zirveye oynamak için çalışmalarına devam ediyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Arsenal - Manchester United hazırlık maçıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Arsenal ve Manchester United taraftarları, kendi takımlarının yeni sezon hazırlıklarının son durumu hakkında fikir sahibi olacak.

TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Yeni sezon öncesinde takımlar, kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Arsenal, kadrosunu David Raya gibi isimlerle güçlendirdi ve Lokonga, Elneny, Okonkwo gibi oyuncularla yollarını ayırma kararı aldı. Diğer yandan "Kırmızı Şeytanlar" olarak bilinen Manchester United, Leny Yoro ve Zirkzee gibi oyuncuları takıma dahil ederek kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Taraftarlar bu yeni transferlerin performanslarını merakla bekliyor ve hazırlık maçı bu anlamda önemli ipuçları verecek.

MAÇ NE ZAMAN VE NEREDE?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği soruya yanıt bulundu. Arsenal ve Manchester United arasındaki hazırlık maçı 28 Temmuz Pazar günü saat 03.00'te başlayacak. Her iki takımın yıldızlarla dolu kadrolarıyla sahne alacağı bu karşılaşma, yeni sezon öncesinde forma giyme şansı elde eden oyuncuların performansını gözler önüne serecek. Mücadeleyle ilgili yayınlanacak kanal henüz açıklanmadı, maçı hangi kanalın ekranlara taşıyacağı futbolseverler tarafından beklenen bir bilgi olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —