Tarih: 30.07.2024 10:26

Devlerin Kapışması: Aslan ile Kartal Süper Kupa İçin Sahada! - Ne Zaman Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Facebook Twitter Linked-in

HEYECANLA BEKLENEN SÜPER KUPA MÜCADELESİNİN DETAYLARI BELLI OLDU

Türk futbolunun prestijli mücadelelerinden biri olan Süper Kupa maçının heyecanı yaklaşıyor. Geçen sezonun Trendyol Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın galibi Beşiktaş'ın kozlarını paylaşacağı karşılaşma, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda gerçekleşecek. Bu önemli maçta, Galatasaray takımı tarihindeki 18. zaferini hedeflerken, siyah-beyazlı Beşiktaş ise yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

SÜPER KUPA FİNALİNİN TARİHİ VE SAATİ

Süper Kupa maçının tarihi ve saati merak içinde beklenen detaylar arasında yer alıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamalarına göre bu büyük kapışma, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20:45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda başlayacak. Futbolseverler, bu çekişmeli maçı ATV ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

BİLET BİLGİLERİ VE FİYAT LİSTESİ

Süper Kupa biletleri içinse futbol severlerin heyecanı dorukta. TFF açıklamasına göre, biletler 30 Temmuz tarihinde sabah saat 09:00'dan itibaren "www.passo.com.tr" internet sitesi ve "Passo Mobil Uygulama" üzerinden satışa sunulacak. Bilet fiyatları kale arkaları için 600 TL, doğu-batı tribünleri için ise bin 200 TL olarak belirlenmiş durumda. İki takımın taraftarları için tribün dağılımı ise kura sonucu yönlendirmeyle, Galatasaraylı taraftarlar batı ve güney, Beşiktaşlı taraftarlar ise doğu ve kuzey tribünlerinde yer alacaklar. Önemli derbide takımlarını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar biletler için gün sayıyor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —