Derste öğrendiklerini sahada gördüler

Derste öğrendiklerini sahada gördüler

Eğitim 4.06.2024 09:44:12 0
Derste öğrendiklerini sahada gördüler
Tarih: 04.06.2024 09:44 Güncelleme: 04.06.2024 09:44
Erzurum’un Oltu ilçesinde bulunan Atatürk Üniversitesi Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ekonomi Kulübü öğrencileri saha gezileriyle derste öğrendikleri bilgileri pekiştirme imkanı buldu.
Ekonomi Kulübü öğrencileri gerçekleştirdikleri saha gezisi çerçevesinde ilçede bulunan sentetik çuval ve big bag fabrikasını ziyaret etti. Fabrikada öğrencileri misafir eden Mitat Güzel Mitatoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Güzel, çuval üretim yöntemi ve teknikleri ile ilgili bilgi verdi. Fabrikada öğrencilere ham maddeden tam mamule çuval üretimi hakkında bilgilendirme yapıldı.
Atatürk Üniversitesi Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim görevlisi Doç. Dr. Rafet Beyaz, "Bugün okulumuzun İşletme ve Ekonomi Kulübünden 20 öğrencilerimizle birlikte bir teknik gezi düzenledik. Bu plan çerçevesi içerisinde de çuval fabrikasını gezdik Erkan Güzel Bey bize eşlik etti. Fabrikanın ham maddesinden ürün boyutuna kadar her aşamasını net bir şekilde gördük. Öğrencilerimizle birlikte özellikle somut bir çıktı elde etme noktasında önemli bir kazanım elde etmiş olduk. Oltu’ya böylesine değeri katan Murat ve Erkan Güzel beye çok teşekkür ediyoruz. İlçemiz kırsal bir yerde. Bu nedenle değer üretmemiz gereken bir yer. İlçenin kalkınması için gerekli değeri ürettikleri için teşekkür ederiz. Umarız ki buna benzer teşebbüsleri sayısı daha da artar. Bundan sonra da farklı organizasyonlarda burayı ziyaret edeceğiz. Değer üretme noktasında bizlere fabrikanın kapıları sonuna kadar açık olduğunu dile getirdiler. Bizler ve öğrencilerimiz kendilerine teşekkür ettik" dedi.
Öğrenciler derslerinde kazandıkları bilgileri sahada ve uygulamada görmekten dolayı mutlu olduklarını, deneyim kazandıklarını söylediler.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ