Derbiyi Yönetecek Düdük Karaoğlan'da! Fenerbahçe ile Galatasaray Kapışmasının Hakemi Atilla Karaoğlan Oldu!

Derbiye hazır olun: Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemleri açıklandı.

Spor 18.09.2024 17:05:00 0
Derbiyi Yönetecek Düdük Karaoğlan
Tarih: 18.09.2024 17:07

SÜPER LİG'İN DEV KARŞILAŞMASI

Süper Lig'in 6. haftasında futbol severler, merakla bekledikleri büyük derbiye tanık olacaklar. Fenerbahçe ile Galatasaray, Jose Mourinho ve Okan Buruk yönetiminde kozlarını paylaşacaklar. Her iki takımı da yakından tanıyan futbolseverler, bu çekişmeli maçı büyük bir heyecanla beklemekteler. Maç, Fenerbahçe'nin evi olan Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda gerçekleşecek ve 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak.

DERBİNİN HAKEMİ KARAOĞLAN

Ezeli rekabetin bu yeni sayfasında düdük çalacak isim Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlendi ve resmi site üzerinden açıklandı. Atilla Karaoğlan'ın, bu önemli mücadelede hakemlik yapacağı ilan edildi. Karaoğlan'a, yardımcı hakem olarak Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay eşlik edecek. Karaoğlan bu atama ile ikinci kez Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde görev yapacak olmanın heyecanını yaşıyor.

6. HAFTA MAÇLARININ HAKEMLERİ BELİRLENDİ

Süper Lig'in 6. haftasını kapsayan diğer maçların hakem atamaları da duyuruldu. Haftanın açılışını Hatayspor ile Bodrum FK arasındaki maç yapacak ve Ümit Öztürk yönetiminde olacak. Konyaspor - Sivasspor, Yasin Kol; Rizespor - Samsunspor, Kadir Sağlam; Kasımpaşa - Antalyaspor, Burak Pakkan; Beşiktaş - Eyüpspor, Zorbay Küçük; Adana Demirspor - Alanyaspor, Emre Kargın gibi karşılaşmalarla devam edecek hafta, Gaziantep FK - Trabzonspor maçı ile Volkan Bayarslan ve Göztepe - Kayserispor karşılaşması ile Ozan Ergün'ün hakemliğinde son bulacak.