Depremde hayatını kaybeden milli güreşçi son yolculuğuna uğurlandı

Depremde hayatını kaybeden milli güreşçi son yolculuğuna uğurlandı

Genel 9.02.2023 18:17:18 0
Depremde hayatını kaybeden milli güreşçi son yolculuğuna uğurlandı
Tarih: 09.02.2023 18:17 Güncelleme: 09.02.2023 18:17
Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Milli Güreşçi Eray Şimşek, Tekirdağ’da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü 3.sınıf öğrencisi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Eray Şimşek, Kahramanmaraş merkezli depremde konakladığı otelin çökmesi sonucu göçük altında kaldı.

TGF açıklama yapmıştı
Enkazın meydana gelmesinin ardından Türkiye Güreş Federasyonu sporcuların son durumları ile ilgili, “Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük afet sonrası Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sporcularının kaldığı binanın yıkılması sebebiyle başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda enkaz altından kurtarılan evlatlarımız Muhammed Gül, Hamza Çelik, Yusuf Eskisarılı, Ömer Faruk Çayır, Sezer Yıldız, Utku Doğan, İbrahim Kar ve Mehmet Emin Demir’in sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Evlatlarımız Ahmet Taş, Mehmet Eskisarılı, Ali Gürsoy ve Aslan Ekiz’in maalesef vefat ettiklerini bildiririz. Hala enkaz altında oldukları tespit edilebilen evlatlarımız; Eray Şimşek, Ozan Datlı, Hasan Sarıtürk ve İbrahim Erdene ile ilgili AFAD yetkililerinin dinleme çalışmaları sonucu maalesef olumlu haber alınamamıştır. Sürecin en başından beri enkazın başında bizzat kurtarma çalışmalarını sürdüren, hala umutla ve inançla evlatlarına ulaşmaya çalışan güreş ailemizin tüm fertlerine şükranlarımızı sunarız. Camiamızın ve aziz milletimizin başı sağ olsun” açıklamalarında bulunmuştu.
Enkaz altında arama çalışmaları sürdürülen Eray Şimşek’in cansız bedenine ulaşıldı. Şimşek’in ölüm haberi Türk Spor camiasını da yasa boğdu.

Tekirdağ’da defnedildi
Depremde hayatını kaybeden Erzurumlu güreşçi Eray Şimşek, Türkiye’yi yasa boğdu. Milli Güreşçi Şimşek, 2016 yılında Reşit Karabacak Spor Lisesi’nde eğitim görürken, Kahramanmaraş TOHM’u kazanmıştı. Enkazdan sağ kurtulamayan Eray Şimşek Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Fatih Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Baba Turgay Şimşek, ayakta durmakta güçlük çekerken, akrabaları ve arkadaşları da destekte bulundu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ