Deprem Bölgesindeki Çölyak Hastalarına Melikgazi Desteği

Deprem Bölgesindeki Çölyak Hastalarına Melikgazi Desteği

Genel 15.02.2023 12:54:06 0
Deprem Bölgesindeki Çölyak Hastalarına Melikgazi Desteği
Tarih: 15.02.2023 12:54 Güncelleme: 15.02.2023 12:54
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak çölyak hastalarına belirli aralıklarla glütensiz gıda desteği verdiklerini hatırlatarak, deprem bölgesindeki çölyak hastalarını da unutmadıklarını söyledi.
Kayseri Çölyakla Yaşam Derneği ile işbirliği ve koordineli çalıştıklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu; “Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrası, bölgede yaşayan çölyak hastaları için ilk etapta 100 koli Çölyak deprem paketi hazırladık. İçerisinde glütensiz ekmek, un, arpa şehriye, çikolatalı gofret, irmik, bulgur, makarna, puding ve kraker gibi gıda çeşitleri yer almaktadır. Bu gıda maddeleri hazır alınmıştır. Ayrıca belediyemiz katkıları ile Kayseri Çölyakla Yaşam Derneği üyeleri ile ortak bir çalışma yaparak el yapımı glütensiz ürünler hazırlıyoruz” dedi.
Başkan Dr. Palancıoğlu, ihtiyaç duyuldukça deprem bölgesindeki çölyak hastalarına gıda yardımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem