DEM'li Vandalları Sokağa Çağıran Zeydan'dan Vanlılar Yakılıp Yıkılan Durakların Onarılmasını İstiyor

Sokağa çağırdığı vandallar tarafından harabeye çevirilen otobüs duraklarını ve akıllı kart dolum cihazlarını Van Büyükşehir'in DEM'li Başkanı Abdullah Zeydan neden onarım yaptırmıyor?

Van Haberleri 3.06.2024 00:36:00 0
DEM
Tarih: 03.06.2024 00:53 Güncelleme: 03.06.2024 01:07

VAN SOKAKLARI VANDALLARIN İZLERİNİ TAŞIYOR

Van'da, yerel seçimlerin ardından yaşanan mazbata krizi sonucu çıkan olaylarda zarar gören otobüste duraklar, akıllı kart dolum cihazları ve çeşitli kamu malzemeleri, halen onarılma işlemlerini bekliyor. Van Büyükşehir Belediyesi'nin önceki yönetimi, sokağa çağrılar yaparak şehrin çehresinin değişmesine neden oldu. Şimdi ise vatandaşlar, geride bırakılan tahribatın onarılmasını sabırsızlıkla bekliyorlar.

DEM

 

ABDULLAH ZEYDAN'IN  VANDALLARI YIKIM ÇAĞRISI HIZLI, ONARIM ÇALIŞMASI İSE HİÇ YOK

Abdullah Zeydan'ın, rahatsız doğurucu mazbata kararını takiben sokaklara çağrı yaptığı hızla anılmaktadır. Bu çağrılar sonucunda çıkan olaylarda otobüs durakları, reklam panoları ve akıllı kart dolum cihazları zarar gördü. Yaklaşık iki ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen vatandaşların ihtiyacı olan bu hizmetler hala hizmet dışı durumda bulunuyor. Toplumun sesi olan vatandaşlar, hızla gösterilen yaklaşımın onarım faaliyetlerine de yansıtılmasını talep etmektedirler.

 

VATANDAŞIN TALİMATI: HEMEN ONARIN!

Vandallığın izlerini taşıyan otobüs durakları ve akıllı dolum cihazlarının inşa edilmesi beklenirken, Van Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan çağrılarda dikkat çeken bir takım talepler yer alıyor. Kentin marka değerine zarar verilmiş ve turizm ile yatırımların bu duraktan olumsuz etkilenmesinden dolayı vatandaşlar, yapılması gereken onarımların ivedilikle gerçekleştirilmesini istiyorlar.



VANLILARDAN ONARIMLARIN HIZLI YAPILMASI ÇAĞRISI

Van'da sokakların vandallar tarafından yaşanan tahribatın ardından bir an önce düzeltilmesi bekleniyor. Hızlı çağrılardan sonra yavaş seyreden onarım süreçleri, yaşam kalitesine doğrudan etki etmektedir. Belediye yetkililerinden beklenti büyük: Vandallığın yaralarının sarılması için vakit kaybedilmeden harekete geçilmesi gerekiyor. Van halkı, şehirlerinin eski güzelliğine kavuşmasını sabırsızlıkla bekliyor ve yaşanan bu durumun olumsuz imajını ortadan kaldırılmasını talep ediyorlar. Van Büyükşhir Belediyesi'nin bu konuda nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem