Tarih: 18.10.2024 14:14

DEM'li Büyükşehir Belediyesi’nden Van Spora Büyük Darbe

Facebook Twitter Linked-in

 Van Büyükşehir Belediyesi Van Spor ’a yapmış olduğu desteklerini keserek, sporcuları ve taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı.
2. Lig’de mücadele eden kentin tek profesyonel takımı Van Spor, Van Büyükşehir Belediyesi’nin yakıt engeline takıldı.

31 Mart yerel seçimler öncesi tüm enerjilerini Van için açıklayacağız ”diyen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Abdullah Zeydan ve Eş Başkan Neslihan Şedal, siyah kırmızlı takımdan tüm desteklerini çekti.

Van Spor Alt yapı U 19 takımının Şanlıurfa’da oynayacağı müsabaka için daha önce Büyükşehir Belediyesi bütçesi tarafında tahsis ettikleri otobüs ve yakıt desteğini geri çekti. Sabahın erken saatlerinden bu yana halen çözülemeyen bu sorun şehrin düştüğü içler acısı durumu gözler önüne sermektedir.

Konu ile alakalı Van Spor Başkanı Erol Temel ile yaptığımız telefon görüşmelerinde vermiş olduğu bilgilere göre,  Büyükşehir Belediyesi yetkilileri takımdan yakıt desteğini kestiğini belirterek, Şanlıurfa’ya hareket edecek olan U 19 kafilesinin tüm masraflarını Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Akyüz ile birlikte karşıladıklarını dile getirdi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SAMİMİYETSİZLİĞİ KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

Gerek seçim öncesi, gerekse de, seçim sonrası vermiş olduğu beyanatlara göre demokrasiden dem vuran DEM’li eş başkanlar göreve geldikten sonra Van Spor maçlarını taraftar arasında izleyerek gerekli tüm destekleri vereceklerini belirtmişlerdi. Siyah kırmızılı takımımızın geçtiği bu sancılı süreçte Van spora yapılan yakıt desteğini keserek adeta köstek oldular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —