Demiryolu İstihdam Rüzgarı: TCDD, 17 İlde 109 Personel Arıyor! Detaylar İçin Elinizi Çabuk Tutun

TCDD, Muş ve Bitlis'te personel arıyor: 109 kişilik dev kadro için başvurular başlıyor.

İş İlanları 2.09.2024 20:45:00 0
Demiryolu İstihdam Rüzgarı: TCDD, 17 İlde 109 Personel Arıyor! Detaylar İçin Elinizi Çabuk Tutun
Tarih: 02.09.2024 20:54 Güncelleme: 02.09.2024 21:31

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI AÇIKLADI

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), 17 ayrı ilde toplamda 109 personel alımı yapacağını duyurdu. İşe alımlar kapsamında Muş ve Bitlis illeri de var. Alımlar için adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartını taşıması beklenirken, başvurular 2 Eylül'de başlayıp 6 Eylül'e kadar sürecek.

109 İŞÇİ KADROSU

TCDD Genel Müdürlüğü kadrosunu genişletiyor. Devlet Demiryolları'nın operasyonlarına katkıda bulunacak yeni personeller, 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi olmak üzere alınacaklar. İlgili duyuru, Resmi Gazete aracılığıyla yayımlanmış durumda ve sürekli iş sözleşmesi temelinde gerçekleştirilecek alımlarla ilgili detaylar kamuoyuna sunulmuş bulunuyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHLER

TCDD personel alım sürecine ilişkin olarak, ilan edilen şartlar ve talepler kullanıcıların erişimine açılmıştır. Adayların başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirmeleri ve nihai listelerde yer bulmaları halinde TCDD İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'na evraklarını iletmeleri gerekmektedir. İlgili tüm detaylar TCDD'nin resmi web sitesi üzerinden erişilebilir durumda. Ayrıca, adayların en fazla 31 yaşında olmaları gerektiği belirtilmiş.

NEREDE ÇALIŞACAKLAR?

Yeni işe alınacak 109 personel; İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar gibi pek çok farklı ilde görev alacaklar. Alım sürecine ilişkin merak edilen diğer tüm detaylar, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nın açıklamalarıyla kamuoyuyla paylaşılacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi