Davut Acar'ın İhmalkarlığı Kapıköy Sınır Kapısını Çöplüğe Dönüştürdü

Saray Belediyesi'nin DEM'li Başkanı PKK'lı terörist sevici Davut Acar'ın görevini ihmal etmesi, terörist övmekten hizmet etmeye fırsat bulamaması nedeniyle Kapıköy Sınır Kapısı çöplere teslim oldu!

Van Haberleri 28.08.2024 19:33:00 0
Davut Acar
Tarih: 28.08.2024 20:16 Güncelleme: 28.08.2024 20:48

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Saray Belediyesi'nin terörist sevici Başkanı Davut Acar, Kapıköy Sınır Kapısnı çöp yığınlarına teslim ederek, Van'ın marka değerine ve görünümüne zarar veriyor.

VAN'IN GÖRÜNÜMÜNÜ KİRLETEN SORUMSUZLUK: KAPIKÖY SINIR KAPISI ÇÖP YIĞINI

Türkiye'nin İran sınırındaki stratejik Kapıköy Sınır Kapısı'nda çöplerin toplanmaması ve gerekli temizlik çalışmalarının yapılmaması üzerine odağına alınan Saray Belediyesi'nin Başkanı Davut Acar, bölgenin ve Türkiye'nin turistlere kötü bir görüntüyle sunulmasına neden oluyor. Belediye başkanının görevlerini yerine getirmediği bu durum, özellikle İranlı ziyaretçilerin yoğun olduğu Van ve ilçelerinin ekonomisini de olumsuz etkiliyor.

 

TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI YAPAN BELEDİYE BAŞKANI GÖREVİNİ İHMAL EDİYOR

Davut Acar'ın sosyal medyada terör örgütü PKK/YPG'yi öven paylaşımlar yapması kamuoyu tarafından eleştiriliyor. Özellikle görevi kapsamında olan temizlik hizmetlerini gerçekleştirmeyerek sorumluluklarını ihmal ettiği açık olan belediye başkanı, Van'ın imajına gölge düşürüyor.

İRANLILARIN GEÇİŞ NOKTASI KAPIKÖY'DE ÇÖP KRİZİ

Kapıköy Sınır Kapısı'nda turist sayısını artırmak amacı taşıyan yatırımlara rağmen, belediye başkanının ihmalkar tutumu nedeniyle çöplerin birikmesi, çevre kirliliği gibi problemler gündeme geliyor.

 

ZİYARETÇİLERİ KARŞILAYAN İLK İZLENİM: ÇÖPLER

İranlı turistlerin ekonomik katkısının önemli olduğu Van'da, yıllık hedef olan 1 milyon ziyaretçi sayısına ulaşmak için Kapıköy'de modernleşme ve daha verimli bir çalışma sistemi gibi önemli adımlar atıldı. Ancak bu önemli geçiş noktasında, gümrük kapısına yakışmayacak bir şekilde çöplerin göze çarpması, bölgenin imajını zedelemekte ve gelişmeleri gölgede bırakmaktadır.

DAVUT ACAR'IN İLGİSİZLİĞİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE YANSIYOR

Kapıköy Sınır Kapısı'nda çekilen görüntülerde, çöplerin yerlerde biriktirildiği gözleniyor. Oluşan bu görüntü kirliliği, terör örgütlerine yaptığı övgülerle bilinen Davut Acar'ın ilçeye ve görevine olan ilgisizliğini bir kez daha ön plana çıkarıyor.

TURİSTLERİN KUYRUK SONRASI KARŞILAŞTIĞI SORUN: BİRİKEN ÇÖPLER

Kapıköy Sınır Kapısı'ndan geçmek üzere saatlerce sıra bekleyen İranlı ve diğer ziyaretçiler, beklemenin ardından sınırı geçtiklerinde atılmış çöplerle karşılaşarak hayal kırıklığına uğruyorlar. Bu durum, bölgenin turistik potansiyeline ve sınır ticaretine zarar vererek Türkiye'nin sınır kapılarında sunulan hizmet kalitesi algısını düşürüyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi