Cumhuriyeti Kuran Şehirler Ankara’da buluştu

Cumhuriyeti Kuran Şehirler Ankara’da buluştu

Genel 29.12.2025 09:55:09 0
Cumhuriyeti Kuran Şehirler Ankara’da buluştu
Tarih: 29.12.2025 09:55 Güncelleme: 29.12.2025 09:55
"Cumhuriyeti Kuran Şehirler Buluşması" kapsamında düzenlenen akşam yemeği, Ankara’da yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Programda konuşan Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 27 Aralık 1919’un Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecindeki önemine vurgu yaparak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin milli mücadelenin dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti.
Cumhuriyeti Kuran Şehirler Programı anısına, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından; Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Bardız Kilimi’nden hazırlanan tablo ve işlemeli Oltu Taşı tesbih TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç’a ise ehram üzerine çizilmiş Atatürk portresi ve işlemeli Oltu Taşı tesbih takdim edildi.
Programın ev sahipliğini üstlenen ASO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ardıç’a, nazik ev sahipliği ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Akşam yemeğine; Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Vekili Salih Zeki Murzioğlu,Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, ETSO Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz, Cumhuriyeti Kuran Şehirler Odalarının meclis başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve genç girişimci kurulları temsilcileri ile basın mensupları katıldı.
ETSO tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı şehirlerin ortak hafızasını yaşatmaya devam ediyoruz" denildi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

Snowboard’un yıldızları Ergan Dağı’nda buluştu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor 3 puan için Kırıkkale’de


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan’ın cezası belli oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor forvet hattını Tayyip Kanarya ile güçlendirdi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bizim için kazanımları oldukça yüksek, olumlu bir maç oldu"


Van Spor

Elazığ 2. Amatör Küme’de gruplar belli oldu


Van Spor

Recep Uçar: "Önemli bir avantajı kaybettik ama şansımızı son maça kadar kovalamak istiyoruz"


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ